Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nolan svolává staré známé


ikona
st39.6
batmandark knightdarren aronofsky
Větší a menší drby o novém Batmanovi. 

Třetí Batman s podtitulem The Dark Knight Rises je jedním z nejočekávanějších filmů příštího roku, a tak se nemůžeme divit, že se každý druhý týden objeví nějaká informace, která už z dálky smrdí kachnou.

Stejně jako spousta jiných režisérů, i Christopher Nolan má své oblíbence. A jak to tak vypadá, nehodlá se jich vzdát. Vedle Toma Hardyho se tak ve třetím Batmanovi nejspíš objeví také Joseph Gordon-Levitt. Spekulovalo se o tom už nějakou dobu, teď ale z Deadline přichází potvrzení, že Nolan s Gordon-Levittem o obsazení v Dark Knight Rises opravdu jedná. Otázkou je, koho by si měl Joseph v případě obsazení zahrát. Snad ne třetího záporáka? V jednu chvíli se mluvilo o tom, že by mohl nahradit Ledgera v roli Jokera, to ale sám Nolan dementoval. Ať už má jakékoliv plány, minimálně Wally Pfister mu bezmezně věří. Nolan ho nechal přečíst celý scénář The Dark Knight Rises a kameraman z něj byl naprosto nadšený. Což samozřejmě nemusí nic znamenat, protože by o Nolanovi těžko řekl křivé slovo, zrovna Pfister ale podobně nadšené výroky moc často do světa nevypouští. A mimochodem prozradil, že s Nolanem pracují na tom, jak co největší množství scén natočit na IMAX kamery. Pecka.

Další informace jsou už čistě drby, ale poslouchají se docela hezky. Tedy alespoň některé. Zatímco Christopher Nolan řekl, že třetím dílem pro něj práce na Batmanovi končí, Christian Bale by se čtyřce nebránil. Studio by ale muselo najít adekvátní náhradu na post režiséra, protože fandové by asi nevydýchali, kdyby další díl točil někdo jako Raja Gosnell nebo Shawn Levy. Velmi potichu a velmi neoficiálně padlo jméno Darrena Aronofskyho, což je minimálně stejný šikula jako Nolan, ten už se ovšem upsal konkurenčnímu Wolverinovi. Ale na hledání případného náhradníka mají konec konců producenti ještě pár let. Dále se objevily zvěsti o třetím záporákovi. I když zvěsti... ono je to trošku složitější. Robin Williams v jednom rozhovoru prohlásil, že by si moc rád zahrál Huga Strange (role, kterou podle médií měl hrát Tom Hardy) nebo vlastně cokoliv, co má s Batmanem něco společného. V Burtonově verzi mu roli Jokera totiž před nosem vyfoukl Jack Nicholson a v Batman Navždy si Hádankáře nakonec taky nezahrál a do zeleného kostýmu se oblékl Jim Carrey. Takže - Robin Williams by moc a moc chtěl. Tím to ale nejspíš končí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace