Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 4/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Která klasika se dočká 3D remaku? Jak to vypadá s návratem Jacka Ryana? A umí Beatles cestovat časem?  

Julia Roberts by si mohla zahrát zlou královnu v Brothers Grimm: Snow White Tarsema Singha. Jackie Earle Haley jedná o tom, že by se objevil v novince Tima Burtona Dark Shadows. Zach Galifianakis se připojí k Ryanu Reynoldsovi v akční komedii RIPD, v níž si oba zahrají policejní dvojici starající se o otravné duchy a nemrtvé. Cameron Diaz čeká role vedle Colina Firtha ve filmu Gambit, jehož scénář píší bratři Coenové. Jim Caviezel a Chiwetel Ejiofor si zahrají v historickém filmu Savannah o přátelství aristokrata a bývalého otroka. Alex Pettyfer si zahraje pod vedením ruského režiséra Sergeje Bodrova v adaptaci teen fantasy The Last Apprentice mladíka, kterého v osmnáctém století školili na exorcistu. Objevit by se prý mohli i Jeff Bridges a Jennifer Lawrence.

Joaquin Phoenix dostal údajně nabídku na roli v Abraham Lincoln: Vampire Hunter, samotného prezidenta si však nakonec zahraje neznámý Benjamin Walker a režie se ujme Timur Bekmambetov. Hugh Jackman, Chris Pine, Alec Baldwin nebo Isla Fisher budou dabovat animák Rise of the Guardians. To je ten projekt, ve kterém budou proti zlu bojovat sněhuláci, Santové, Víly Zuběnky a velikonoční zajíčci. Seth Rogen a Barbara Streisand si zahrají v komedii o vztahu syna a matky Mother`s Curse. Adam Sandler se zase možná objeví ve Fat Man, kde si zahraje tlusťocha, jenž kvůli sympatické sestřičce začne hubnout. Měl by si začít pomalu hledat trošku zajímavější scénáře.

Steve Zaillian momentálně píše scénář k novému filmu o Jacku Ryanovi. Kevin Macdonald, jehož historická akce The Eagle se již velmi brzy objeví v kinech, bude točit dokument o Bobu Marleym. Italský hororový klasik Michele Soavi plánuje dobrodružný film ve stylu Goonies Treasure of Pompei a v hlavní roli by rád viděl Nicolase Cage. John H. Lee bude točit 3D remake akční klasiky The Killer. Režisér originálu John Woo produkuje. Režisérem Pride & Prejudice & Zombies bude nakonec nejspíš Christopher Smith zodpovědný za Černou smrt nebo Metro. Mark Waters plánuje komedii o cestování v čase ve stylu Beatles Get Back. Scénáristé posledního Star Treku Alex Kurtzman a Bob Orci momentálně pracují na adaptaci slavné sci-fi Enderova hra.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace