Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Festival otrlého diváka 2011


ikona
Mr. Hlad
festival
Pozvánka na fesťák pro drsňáky 

Zatímco Karlovy Vary nebo Letní filmová škola nabízejí především hodnotné filmy, Festival otrlého diváka se snaží oslovit fanoušky trošku jiného typu kinematografie. Násilí, brak a vůbec věci, které většinu normálních lidí urážejí nebo znechutí, však mohou být za jistých okolností zatraceně zajímavé pokoukání. Již sedmý ročník Festivalu otrlého diváka začíná dnes v 18:00 v pražském kinu Aero a bude trvat až do neděle. A pokud si myslíte, že jste už v životě viděli všechno, měli byste si udělat alespoň jedno volné odpoledne a vyrazit si na nějakou tu filmařskou lahůdku.

Na programu jsou bizarnosti, které si nenašly cestu k žádnému z redaktorů MovieZone, ale rozhodně můžeme doporučit jeden z vůbec prvních slasherů Černé Vánoce, který vznikl ještě před carpenterovým Halloweenem. Dále tu máme kultovní břečku Divoké ulice, v níž se Linda Blair z Vymítače ďábla rozhodne pomstít znásilnění své sestry. Vedle toho tu najdeme třeba hudební film s Vanilla Icem v hlavní roli Chladný jako led, filipínskou bondovku o agentovi liliputovi Jen pro tvou výšku, pouze dva roky staré béčko Bitch Slap, které poběží pod roztomilým názvem Kurevská nakládačka, nebo slavné exploitation Plivu na tvůj hrob. A ti největší úchylové si mohou zajít na údajně nejšílenější film všech dob Srbský film.

Pokud tedy máte chuť na něco trošku jiného a nechce se vám do kina na Na vlásku, zkuste to tady. Program najdete na oficiálních stránkách festivalu, všechny filmy budou česky, ať už díky titulkům nebo simultánnímu dabingu a druhou možnost vidět tyhle kousky v kině nejspíš už nikdy mít nebudete.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace