Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Budoucnost je bez občanky


ikona
Mr. Hlad
marc webbspider-man
Další apokalypsa je na obzoru 

V Hollywoodu to někdy jde všechno strašně rychle. Jednu chvíli natáčíte nezávislé romantické komedie, o pár týdnů později dostane za úkol znovu nastartovat jednu z největších comicsových sérií.

Marc Webb přesvědčil producenty i diváky svou originální analýzou vztahu v 500 dní se Summer a díky tomu dostal možnost natočit novou verzi Spider-Mana. To je nabídka, která se neodmítá, protože pokud film uspěje - a je jen málo lidí, kteří by si mysleli, že tomu tak nebude - dostane se Webb do první režisérské ligy a bude si moci točit cokoliv. Ještě před Spider-Manem měl ale jiné plány a teď to vypadá, že by se k nim možná mohl vrátit.

V roce 2008 začal pracovat na post-apokalyptické sci-fi Age of Rage, která by se měla odehrávat ve světě, v němž přežili pouze děti a teenageři, jejichž úkolem je znovu dát dohromady něco, čemu by se dalo říkat "společnost". Zápletka zní hodně zajímavě a u Foxů si toho jsou vědomi a nechtějí ji nechat ležet v šuplíku. Úkol sepsat scénář dostal Mark Heyman, jenž má za sebou Černou labuť, kde udělal spolu s Darrenem Aronofskym Natalii Portman peklo ze života. Jestli se za kameru posadí sám Marc Webb ještě není jasné, oficiálně se totiž ještě nerozhodl, co bude po Spider-Manovi dělat. Studio ho pravděpodobně v případě úspěchu bude chtít uvrtat do dvojky, Age of Rage je ale podle všeho Webbova srdeční záležitost, tak uvidíme, jak to celé dopadne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace