Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Smrtonosná zbraň pokračuje... bohužel


ikona
KarelR
lethal weapon
Některé značky zkrátka svůj klid nenajdou. 

Ano, byla to jen otázka času. Riggs a Murtaugh jsou možná nejslavnější policejní parťáci filmové historie. A jako takoví tedy můžou do kina natáhnout spoustu lidí. Možná si myslíte, že Riggs a Murtaugh rovná se Mel Gibson a Danny Glover. U Warnerů si to ale nemyslí.

Internetem předevčírem prolétla zpráva, že tohle studio hodlá zremakeovat řadu klasik. Divokou bandu, Tucet špinavců, Tarzana... a taky Smrtonosnou zbraň. Všichni nabyli dojmu, že mají tyhle projekty k realizaci ještě sakra daleko. To se ale nyní ukázalo jako špatná domněnka. Will Beal, scenárista připravované kriminálky Tales of the Gangster Squad, totiž Warnery ohromil svojí vizí nové Smrtonosné zbraně. Prý stačilo, aby se rozpovídal o drsném eRkovém policejním filmu se známými hrdiny (= bude v něm méně hlášek a skákání z budov), a záhy dostal za úkol k němu sepsat scénář.

Restart celé série je proto na spadnutí, což není zrovna veselá zpráva. Jasně, eRkových kriminálek není nikdy dost. A Beal by jako bývalý policista a autor jednoho z nejobletovanějších scénářů poslední doby mohl být zárukou slušného filmu. Vážně v něm ale musí být zrovna Riggs a Murtaugh, když není takový problém vymyslet si novou dvojku dršňáků s odznakem? Když už se nevydařila realizace regulérního pátého dílu (narazilo se na problém jménem Mel Gibson), mohli být Warneři za rozumné studio. Stačilo nechat tuhle značku spát a vyhnout se tak naštvání mnoha fanoušků. Jenže tahle se móda se v Hollywoodu nenosí, takže máme před sebou pár zásadních otázek: Kdo by měl režírovat a koho byste obsadili do hlavních rolí?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace