Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní střípky: Star Wars, Mortal Kombat a Spartacus


ikona
KarelR
tv stripky
Co chystá Steven Spielberg, co dělá Jack Bauer a kdo bude nový Spartacus? 

Začal nám nový rok a spolu s ním se vynořila spousta televizních novinek. Nějaké ty castingy, pár trailerů a jedna zpráva o seriálu za milion. Pojďme si je telegraficky projet.

Moderní seriálová Wonder Woman nakonec bude. Týden po tom, co ji všechny stanice odmítly, u NBC přeci jen změnili názor. K režii pilotu se v současnosti ukecává odborník na akční krasotinky McG, neviditelný tryskáč by tedy mohl vzlétnout v dohledné době. Znamená to, že Warneři s touhle postavou vážně nemají velké filmové plány? Možná. Spíš ale jen testují, jestli může ztepilá Amazonka v novém tisíciletí ještě zaujmout.

Kiefer Sutherland teď s Tonym Scottem plánuje první celovečerák s Jackem Bauerem. Všechen čas mu to ale nebere, takže si stihnul zahrát nájemného vraha v nové webové minisérii The Confession. V deseti krátkých epizodách se tu bude Johnu Hurtovi zpovídat ze svých krvavých hříchů, které nám nabídne spousta flashbacků. Premiéra? Prý brzy. Teaser? Zde.

Smallville se blíží do finále. Už zítra začíná druhá půlka desáté série, na kterou The CW láká dvěma plakáty. Hádejte, co se snaží naznačit.

Seriálový Spartacus Andy Whitfield vyhrál svůj boj rakovinou. Po třech měsících se ale vrátila, takže ho v druhé sérii Spartacus: Blood and Sand neuvidíme. Roli po něm převezme Australan Ryan McIntyre, kterého sám Whitfield schválil.

Sarah Michelle Gellar, představitelka nejslavnější likvidátorky upírů Buffy, se po osmi letech vrací do televize. V novém seriálu Ringer si zahraje dívku na útěku před mafií, která uzme identitu svojí bohaté sestře-dvojčeti. Jen aby zjistila, že po ní jdou naštvaní chlápci s bouchačkami také. Nezní to kdovíjak skvěle, ale zárukou kvality by měli být scenáristé Lovců duchů.

Herní legenda Pac-Man dostane vlastní velkou reality show. A vůbec nikdo nepochopil, jak bude tahle "energická likvidační přehlídka" vypadat.

Charlieho andílci to dvakrát zkusili na stříbrném plátně a teď se vrací zpět do televize. Pilot napsali tvůrci Smallville a už dostal od ABC zelenou. V hlavních rolích se objeví Rachael Taylor (Transformers), Minka Kelly (500 dní se Summer) a Annie Ilonzeh (Percy Jackson: Zloděj blesku).

HBO zatím neoznámilo, kdy přesně začne čtvrtá série Pravé krve. Propagační kampaň ale zahájil krátký teaser, z jehož hudebního podkresu není těžké pochopit, co nebohé obyvatele Bon Temps čeká letos v létě.

O tom, že se Qui-Gon Jinn s hlasem Liama Neesona brzy objeví v animovaném seriálu Clone Wars, už asi víte. Nejspíš jste ale ještě neviděli, jak bude vypadat.

V HBO už ulovili mnoho talentovaných režisérů a dalším z nich je Bryan Singer. Pro známou televizní stanici natočí biografii slavného muzikálového režiséra Boba Fosseho (Kabaret, All That Jazz).

Ještě před odchodem z amerického seriálového Kanclu se Michael Scott potká s Davidem Brentem, šéfem toho původního britského. Cameo Rickyho Gervaise hledejte v dílu z tohoto týdne. To ale není zdaleka všechno. V sedmé sezóně nás čeká ještě čtyřdílná návštěva Willa Ferrella, který si zahraje manažera Saberu. A při návštěvě Scrantonu se z něj vyklube... magor scottovských rozměrů!

Jeden příběh, jedna místnost, dva herci. Tommy Lee Jones režíruje sebe a Samuela L. Jacksona v odvážné televizní adaptaci divadelní hry Cormaca McCarthyho Sunset Limited. Opět projekt HBO, trailer tady.

Na Cartoon Network poběží ještě letos zbrusu nové Hromkočky. A právě se objevila první promofotka.

Na čtvrtou sezónu se hitová americká reality show Jersey Shore přesune do Itálie. Snookie už má prý sbalený všechen svůj alkohol...

Steven Spielberg si zřejmě všimnul, že Glee vyhrává jednu cenu za druhou. Proto přišel s nápadem na muzikálový seriál, ve kterém se podíváme do zákulisí broadwayské show. NBC za Smash okamžitě vyplázlo balík a už se na něm pilně pracuje.

Líbil se vám kraťas Mortal Kombat: Rebirth? Tak to vás určitě potěší, že bude jeho tvůrce Kevin Tancharoen ve svém úsilí pokračovat. Od února totiž začíná ve Vancouveru točit desetidílný webový seriál ze světa Mortal Kombatu, který by měl být nařachaný úplně stejně. Michael Jai White si ponechá hlavní roli Jaxe, a můžete se těšit i na další známé postavy, jako jsou Sub Zero, Shang Tsung, Liu Kang nebo Scorpion. Bůh mlátiček existuje.

Superbowlová epizoda Glee vzdá kromě americkému fotbalu poctu taky Michaelu Jacksonovi. Tady je sada zombie fotek.

Začíná se obsazovat prequel Battlestar Galacticy, ve kterém se podíváme na první válku mezi lidmi a Cylony. Mladého Billa Adamu si v něm zahraje Luke Pasqilano z britského seriálu Skins, a jeho velitele Cokera ztvární Ben Cotton z Hellcats. Battlestar Galactica: Blood & Chrome (ehm, díky, Spartaku). zatím nemá datum premiéry..

A uzavíráme seriály, jejichž konec je v nedohlednu. Raising Hope dostane druhou sezónu, Sanctuary čtvrtou, Californication pátou a Teorie velkého třesku rovnou tři další. Ano... smart is the new sexy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace