Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 2/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Koho uvidíme v Hobitovi? Kdo půjde po krku Vetřelci a Soudci Dreddovi? A jakou parťačku nafasuje Taylor Lautner?  

Jeffrey Dean Morgan si zahraje hlavní roli v Samem Raimim produkované duchařina Dibbuk Box. Režíruje tvůrce parádního Hlídače mrtvých (originálu i remaku) Ole Bornedal. V Hobitovi se objeví Andy Serkis jako Glum a Christopher Lee si zopakuje roli Sarumana. Philip Seymour Hoffman, Christopher Walken a Catherine Keener se objeví v nezávislém dramatu A Late Quartet, v němž se hudební kvarteto pokouší nerozpadnout se po pětadvaceti letech kariéry a společného hraní. David Duchovny a Vera Farmiga budou hrát v příběhu o dospívání čtrnáctiletého Ellise, který se musí ve filmu Goat přestěhovat na druhý konec Ameriky a začít na nové škole. Charlize Theron se nakonec neobjeví v Eastwoodově životopisném J. Edgar, kde ji pravděpodobně nahradí Amy Adams nebo Naomi Watts. Místo toho by si prý mohla zahrát v prequelu Vetřelce.

Michelle Pfeiffer rozšíří obsazení komedie Welcome to People, kde se objeví po boku Chrise Pina, Olivie Wilde nebo Elizabeth Banks. Brendan Fraser, Ed Harris, Kristin Scott Thomas a Colin Firth se sejdou v novince Neila LaButa Seconds of Pleasure. O zápletce nic nevíme. Vedle Miley Cyrus se v komedii So Undercover, v níž bude Hannah Montana z pověření FBI pátrat na střední škole, objeví Jeremy Piven. Lena Headey z Třístovky bude hrát hlavní záporačku Madeline Madrigal v comicsovce Judge Dredd. Spolu se svým gangem bude šéfovat nejdrsnější čtvrti Mega City One.  Ve třetím Madagaskaru uslyšíme i Frances McDormand. A ve sci-fi Incarceron by parťačku Taylora Lautnera mohla hrát Emma Watson, Jennifer Lawrence nebo Blake Lively.

Třetí Paranormal Activity by mohli napsat scénáristé Disturbie. Frank Coraci spojí po chystané komedii Zookeeper podruhé síly s Kevinem Jamesem i u jeho připravované komedie o bojových uměních. Manželka Louise Leterriera Béatrice se chystá na svůj režijní debut s komediálním dramatem Wrecking Ball, v němž bude Eva Mendes zahrabaná až po krk v rodinných tajemstvích. Paul Greengrass by údajně mohl točit film o atentátu na Martina Luthera Kinga. A David O. Russell, jenž teď doufá, že jeho drama Fighter vybojuje i nějakého toho Oscara, údajně přepisuje scénář thrilleru 2 Guns, v němž se dva chlapi rozhodnou vykrást banku, aniž by o sobě navzájem věděli, že kopou za stranu zákona. A že peníze, po kterých jdou, patří CIA.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace