Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší seriály roku 2010 podle Empireu


ikona
KarelR
seriál
Jak kvalitní byla letošní televizní nabídka? 

Vybrat nejlepší filmy roku zřejmě nikomu nečiní problém. Ale se seriály je to o něco horší. Nejspíš neexistuje člověk, který by nakoukal úplně všechny podstatné, a proto je skládání nějakého oficiálního žebříčku dost ošemetná věc. Naše řešení? Půjčíme si ho od chlapců z Empireu. Tam se sice taky necítí moc jistí v kramflecích, protože není jejich desítka číslovaná, nýbrž seřazená chronologicky podle premiér. Ale to vlastně není vůbec na škodu. Co nejlepšího jste tedy letos mohli najít v televizi?

The Pacific
Breaking Bad – 3.sezóna
Sherlock
The Trip
Boardwalk Empire
30 Rock – 4.sezóna
Mad Men – 4.sezóna
Modern Family
Sons of Anarchy – 3. sezóna
The Walking Dead

 

Osobně jsem měl čest jen s Pacificem, Boardwalk Empire, Mad Men a Modern Family. A nedoporučil bych akorát Pacific, který se ukázal být jen docela slabým odvarem Bratrstva neohrožených. Jinak bych za letošek pochválil ještě Vincentův svět, který si před poslední sezónou pořád drží vynikající kvalitu. Stargate: Universe, kde se pořád jede na plný plyn, a kdo ví, co budou sci-fi fandové sledovat, až doběhne posledních 10 dílů. A především Chirurgy, kteří přišli s fantastickým závěrem šesté sezóny a sedmá z něj doteď výborně těží. Kocour s Mr. Hladem by mi potom neodpustili, kdybych nezmínil prý absolutně peckoidní komediální seriál Community. A Cival určitě stojí po mém boku jako zastánce Okresního přeboru. Velká škoda, že nebude druhá sezóna. České televize nic lepšího dlouho nepřinesly.

A co letos nejvíc potěšilo vás? Dexter? Teorie velkého třesku? Glee? Račte se nám svěřit v diskuzi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace