Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z Batmana mnichem


ikona
KarelR
christian balezhang yimou
A zaplatí to Čína. 

Arnold Schwarzenegger chce být prezident a Christian Bale touží po Oscarovi. Nic nového pod sluncem. Zatímco se ale první jmenovaný sune ke svému cíli poměrně nenápadně, ten druhý se s tím nepáře. Letos by jeho hubnoucí kůra mohla konečně vyjít, protože téměř určitě vyfasuje nominaci za Russellovo drama The Fighter. A nemá příliš velkou konkurenci. Ale co kdyby to náhodou neklaplo?

Tak je tu další rok, do kterého bude Bale nabíhat v další ceny přitahující roli. V lednu totiž začne natáčet čínský film Nanjing Heroes, v němž se podíváme na Nankingský masakr. Japonské vybíjení Číňanů v roce 1937 sice loni mapovaly hned dva filmy (Nanjing! Nanjing! a John Rabe - Ctihodný občas Třetí říše). Ty se ale oba víceméně točily kolem německého obchodníka Johna Rabeho, který bude tentokrát chybět. Namísto něj zachrání spoustu lidí před smrtí americký mnich John, v jehož kutně uvidíme právě Balea.

Ještě ale pořád nevíte to nejzajímavější. Nanjing Heroes totiž nebude žádné malé dramíčko, nýbrž z domácích zdrojů zaplacený velkofilm za 90 milionů dolarů, ve kterém se bude ze 40% mluvit anglicky. A nedohlédne na něj nikdo jiný než Zhang Yimou, režisérská hvězda zodpovědná za Klan létajících dýk nebo Hrdinu. Pod tímhle vedením by Bale neměl mít problém zazářit, a dopřát si tak velkou hereckou rozcvičku před třetím Batmanem. Za toho asi sošky sbírat nebude. I když...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace