Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 52/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co chystá Matt Damon, jaké plány má Jeff Bridges a co dělá režisér Karate Kid? 

Jeff Bridges nadhodil, že by se nebránil pokračování osmdesátkové sci-fi Johna Carpentera Starman. Matt Damon projevil zájem zahrát si hlavní roli v nové sci-fi Neilla Blomkampa Elysium. Sam Worthington slíbil, že Wrath of the Titans bude lepší film než Souboj Titánů a že se v něm pokusí i hrát.

Pierce Brosnan, Sarah Jessica Parker a Olivia Munn se objeví v dramatu Don`t Know How She Does It, v němž se hlavní hrdinka bude pokoušet zvládnout rodinu a kariéru zároveň. Jason Segel bude pod producentským dohledem Judda Apatowa hrát v romantické komedii Five-Year Engagement. Děj bude vyprávět o dvojici, která po pěti letech začíná čelit vztahové krizi.

Dan Brown údajně začal psát scénář ke Ztracenému symbolu. James Mangold, tvůrce Zatím spolu, zatím živí a Posledního vlaku do Yumy, se vrátí k westernu ve filmu The Gunslinger, v němž bývalý ranger hodlá najít muže, kteří mu zabili bratra. McG a Breck Eisner, jenž má za sebou slušné Podivné, projevili zájem o zadaptování deskové hry Ouija. Jonas Pate zadaptuje knihu autora Amerického psycha Brada Eastona Ellise Bait. Podíváme se do Španělska, kde tak trochu šílená žena drží jako rukojmí bandu lidí někde, kde se pohybují i hladoví žraloci. Režisér nové verze Karate Kida Harald Zwart by mohl zadaptovat deskovou hru a anime seriál Bakugan Battle Brawlers, což je v podstatě variace na Pokémony.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace