Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Eric Bana míří do Bílého domu


ikona
Mr. Hlad
eric banatimur bekmambetov
Bude mít americký prezident australskou tvář? 

Eric Bana měl našlápnuto k hodně zajímavé kariéře, v posledních letech to jde ale trošku pomaleji, než by si nejspíš přál. Každopádně na MovieZone mu pořád fandíme a věříme, že o sobě zase dá světu vědět.

V vypadá to, že dá. Pár akční rolí za sebou Eric Bana už má, v Hulkovi ale druhou šanci nedostal a Troja byla především filmem Brada Pitta. Příští rok bychom ho ale měli vidět jako otce dospívající nájemné vražedkyně ve filmu Hanna, kde mu budou krýt záda Cate Blanchett a Saorise Ronan. A zdá se, že v akčním žánru by se chtěl usídlit na delší dobu. V thrilleru KIN by si měl zahrát muže, jenž je na útěku před spravedlnosti a společnost mu dělá jeho sestra. Ti dva náhodou narazí na boxera, jenž se vrací na prázdniny domů a nikoho z nich nejspíš veselá budoucnost nečeká. Vedle Bany se objeví Olivia Wilde nebo Charlie Hunnam.

Mnohem zajímavěji ale zni možnost, že by se tenhle Australan objevil v roli snad nejslavnějšího amerického prezidenta Abrahana Lincolna. Nemusíte se ale bát žádného dalšího pětihodinového životopisu. Bana by si totiž údajně mohl zahrát hlavní roli v akční šílenosti Abraham Lincoln: Vampire Hunter. O filmu už jsme psali několikrát a název mluví sám za sebe. Prezident s divným plnovousem bude muset jednoduše vykydlit pár nemrtváků a za kamerou bude stát Timur Bekmambetov, jenž v Nočních hlídkách naznačil a ve Wanted potvrdil, že tak trochu šílené akční filmy mu jdou od ruky jedna radost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace