Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kurýr jede do televize


ikona
Mr. Hlad
jason statham
Luc Besson míří na malou obrazovku 

Luc Besson je jako producent nevypočitatelný. Na jeden jeho dobrý film připadne deset průměrných a pět, na které se nedá koukat. Přesto dal světu pár zajímavých věcí a jednou z nich je i Kurýr.

Trilogie akčních béček, ve kterých Jason Statham jezdí po světě v BMW nebo Audi a mlátí padouchy, sice nebyla žádné velké umění, na sebe si však vydělala a fandy žánru potěšila. Statham je dnes však velmi vytížený herec, a tak to vypadá, že se čtyřky jen tak nedočkáme. To však Bessonovi nevadí, protože s postavou kurýra Franka Martina má své plány. A ty zahrnují televizi. O tom, že by se tahle série měla přesunout na malou obrazovku, už jsme v minulosti jednou informovali, teď už se ale ví to podstatné – smlouva je podepsaná. Besson sice nechce říct, která americká kabelovka bude seriálového Kurýra vysílat, ale údajně je to velké jméno.

A s velkým jménem přicházejí i velké peníze. Celá první série, jež by měla mít dvanáct dílů, totiž bude stát 48 milionů dolarů, což je celkem slušné číslo. Natáčet by se mělo začít už začátkem příštího roku, takže se snad i brzy dozvíme, kdo Stathama nahradí. Rozhodně tomu vyvolenému nezávidíme. Besson však ještě nekončí. Prohlásil, že by rád do televize dostal i svou animovanou trilogii o Arthurovi a Minimojích (což nejspíš nikoho nezajímá) a rád by udělal seriál i z 96 hodin. To je však ještě běh na dlouhou trať. Na jaře se má začít točit druhý díl, v němž Liam Neeson opět bude lámat lidem vazy, a Besson prohlásil, že detaily ohledně televizní verze bude řešit teprve po tom, co se filmová dvojka dostane do kin. Každopádně v současnosti se akční seriály v televizi téměř neobjevují, takže by bylo fajn, kdyby tenhle Francouz dotáhl své plány do konce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace