Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zatraceně nebezpečný muzikál


ikona
Mr. Hlad
musical
Tvůrci animovaných Trakařů chystají další divočinu 

Animované a hrané filmy jsou zatraceně rozdílné věci. Robert Zemeckis se sice pokouší dělat své animáky co nejrealističtější, pořád jsme ale ještě hodně daleko od toho, abychom se v kině museli dohadovat, jestli je před námi herec nebo nakreslená postava.

Někteří režiséři si ale myslí, že když zvládnou animák, bez problémů si poradí i s něčím hraným. Obyčejně to nevyjde. Jonaha Hexe musel po Jimu Haywardovi zachraňovat režisér Já, legenda Francis Lawrence a stejně neuspěl. Andrew Adamson zase stačil po Shrekovi zprasit rovnou dvě Narnie a dobré jméno se příští rok režisérům, kteří přešli od kreslících prken k živým hercům, pokusí vrátit Brad Bird, jenž pracuje na Mission: Impossible – Ghost Protocol. Přeci jenom ale existují tvůrci animáků, na jejichž hrané filmy jsme alespoň trochu zvědaví.

Phil Lord a Chris Miller, kteří natočili parádní šílenost Zataženo, občas trakaře, se už nějakou dobu motají kolem filmové verze kultovního seriálu Jump Street 21. Nedávno dostali do hlavní role Channinga Tatuma, jemuž bude dělat parťáka Jonah Hill. Už teď ale plánují další projekt. A překvapivě půjde o tak trochu nenormální muzikál. Bob the Musical má být příběhem chlapíka, jenž dostane ránu do hlavy, a když se probudí, zjistí, že slyší písničky, které odpovídají srdcím lidí okolo něho. A když se chcete někoho zeptat na cestu do nejbližší sámošky a místo toho uslyšíte Boba Marleyho, může to s vaším životem celkem zamávat. O hudbu se postará Marc Shaiman, jenž pracoval i na muzikálu Hairspray.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace