Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po Oscarech zpátky k akci?


ikona
Mr. Hlad
katrhyn bigelow
Kathryn Bigelow se vrací do boje 

Ačkoliv James Cameron vydělal se svým Avatarem víc, než by očekávali i ti největší optimisté, na Oscarech mu to tolik nešlo. Neodešel sice s prázdnou, ale jeho bývalá manželka Kathryn Bigelow mu v těch zásadních kategoriích prakticky nedala šanci.

To, že je Avatar milník kinematografie, je jasné snad každému. Teprve budoucnost ale ukáže, jak moc důležitý a významný film je ve skutečnosti Smrt čeká všude. Každopádně je jisté, že jeho režisérka si díky těm několika plešounům pořádně nakopla kariéru. Už nějakou dobu plánuje drama Triple Frontier, v němž se hodlá podívat na to, jak funguje obchod s drogami a jak se tohle svinstvo dostává z Jižní Ameriky do USA. Prostě další Traffic, ale to snad nikomu nevadí. Nedávno svou účast oficiálně potvrdil Tom Hanks a režisérka by ráda ukecala i Johnnyho Deppa nebo Leonarda DiCapria.

Oni i my si ale budeme muset počkat. Vypadá to totiž, že Kathryn Bigelow plánuje před svým drogovým opusem ještě jeden film. Není o něm známo skoro nic, ale pár informací se přeci jenom vyhrabat podařilo. Ta hlavní je, že zatím není scénář, ale zápletka by měla vycházet ze skutečných událostí a půjde o thriller, v němž bude hrát velkou roli bojová jednotka, která má za úkol provádět akce, k nimž se nikdo nechce přiznat. Na papír by to měl hodit Mark Boal, jenž napsal i Smrt čeká všude, a rozpočet by měl být pouhých deset milionů dolarů, takže žádné velké herecké ksichty očekávat prý nemáme. Na druhou stranu právě kombinace méně známých herců, malého rozpočtu a realistického pohledu na práci členů zvláštních jednotek už jednou na akademii fungovala. Uvidíme, co na to řekne teď.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace