Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 49/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co bude točit tvůrce Zombielandu, v čem uvidíme Toma Hankse a co dělá Hit-Girl? 

Jackson Rathbone ze Stmívání a Posledního vládce větru by si měl zahrát teenagera-tajného agenta ve filmu v Aim High. Stephen Dorff chystá zatím nepojmenovanou komedii pro produkční společnost Adama Sandlera a jako parťáka by rád dostal Jacka Nicholsona. Liam Neeson se připravuje na roli ve filmu Brada Silberlinga An Ordinary Man. Děj by se měl točit okolo válečného zločince z bývalé Jugoslávie. V hokejové komedii Kevina Smithe Hit Somebody by si hlavní roli měl zahrát neznámý Nicholas Braun. Uvidíme ho ve Smithově Red State. Tom Hanks potvrdil, že si zahraje hlavní roli v novince Kathryn Bigelow Triple Frontier. Mělo by jít o drama zabývající se drogovou problematikou a pašováním narkotik. Angela Bassett se objeví vedle Toma Hardyho, Chrise Pina a Reese Witherspoon v akční romantické komedii This Means War.

Kirsten Duns a Chloe Moretz spojí síly u dramatu o dospívání Hick. Carey Mulligan, Michael Fassbender a James Badge Dale si zahrají v dramatu Shame, jehož hrdinou bude muž posedlý sexem. Paul Giamatti by se mohl objevit vedle Colina Farrella a Marion Cotillkard v novince Davida Cronenberga Cosmopolis. Děj by měl vyprávět o miliardáři, který se jede nechat ostříhat a cestou potkává samé divné lidi. Michael Douglas bude hrát spolu s Mattem Damonem v životopisném dramatu Liberace slavného zpěváka z padesátých let. Liam Hemsworth dostal hlavní roli v novém thrilleru Johna Singletona Broken Run. Zahraje si tu stalkera, jenž zjistí, že jeho koníček ho může přivést do velkých potíží. Ben Foster a Giovanni Ribisi se objeví vedle Marka Wahlberga v thrilleru Contraband.

Scénárista Peter Craig dostal za úkol napsat americkou verzi kanadského filmu Father and Guns. Policejní dvojice ve složení otec + syn dostane za úkol infiltrovat potenciálně nebezpečnou otcovsko-synovskou skupinu zločinců. Tom Sheppard zase chystá filmovou verzi thrilleru The Grounding of Group Six, v níž parta studentů zjistí, že je rodiče poslali do stejné školy, aby se jich zbavili. Pokud možno kulkou. Catherine Hardwicke bude režírovat teen thriller The Maze Runner o podivném bludišti, do kterého každý měsíc přibude jeden obyvatel, jenž si vůbec nic nepamatuje. Režisér Zombielandu Ruben Fleischer by mohl natočit příběh o tom, jak ve čtyřicátých letech šla policie nevybíravými způsoby po krku gangsterovi Mickeymu Cohenovi, Tales From Gangster Squad bude vycházet ze skutečných událostí.

Za týden zdar

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace