Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pohádkový psychopat


ikona
Mr. Hlad
peter pan
Pohádky nám trošku přitvrzují 

Příští týden se v amerických kinech objeví klasická disneyovka Na vlásku, přesto to ale vypadá, že pohádky jsou na ústupu. Místo nich se objevují jejich „temné a realističtější předělávky“.

Trailer na Červenou karkulku naznačuje, že se možná dočkáme přímé konkurence Stmívání, ve které zářící upíry nahradí emocemi strádaná dívka v hodně dlouhém kabátu. Ne vždycky ale musí být dospělejší předělávka špatný nápad. V případě Pana je to dokonce nápad zatraceně zajímavý. Děj by měl být velmi osobitou variací na příběh o Peteru Panovi, namísto Země Nezemě ale zůstaneme v současnosti a hlavním hrdinou nebude veselý kluk v zeleném oblečku, ale policejní kapitán Hook, jenž se snaží dopadnout šílence, který v převleku za kluka unáší děti.

Režie se ujme švýcarský filmař Ben Hibon, jehož jméno nejspíš neznáte, ale s jeho prací jste se možná už setkali. Je totiž zodpovědný za povedenou animovanou sekvenci o relikviích smrti v posledním Harry Potterovi. Jestli je to dost na to, aby mu v Hollywoodu přiklepli celý film, je otázka, kterou se bude muset zabývat někdo jiný. Pan každopádně zní hodně zajímavě a Hibon ukázal, že se temnější atmosféry nebojí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace