Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Smrt penzistům!


ikona
Mr. Hlad
zombieland
Scénáristé Zombielandu zabíjejí důchodce 

Zombieland byl hit, který nejen že znovu nastartoval kariéru Wodyho Harrelsona, posunul Emmu Stone z kategorie „zajímavá mladá herečka“ do „zajímavá mladá herečka, na kterou se moc hezky kouká“ a otevřel režisérovi Rubenu Fleischerovi dveře do Hollywoodu. Pomohl i dalším.

Scénáristická dvojice Rhett Reese a Paul Wernick se díky téhle zombie komedii dostala do hledáčku producentů, kteří potřebují, aby pro ně někdo napsal tak trošku divný scénář. Reese a Wernick nyní mají za úkol pomoci na plátna kin ukecanému superhrdinovi Deadpoolovi a šílenostem s všeříkajícími názvy Earth vs. Moon a Cowboy Ninja Viking. Krom toho samozřejmě pracují i na pokračování samotného Zombielandu, zdá se ale, že jim to nestačí a rádi by se přesunuli ze scénáristických kanceláří za kameru.

Jejich režijní debut se bude jmenovat Doc and Howie a samozřejmě půjde o tak trošku neobvyklou komedii. Tentokrát má být hodně černá. Hlavními hrdiny budou dva mladíci, jimž se podaří omylem zabít důchodkyni. Do kriminálu se jim pochopitelně moc nechce, a tak se rozhodnou zbavit těla. Při tom se však seznámí s vnučkami mrtvé babky a přeskočí jiskra. A když se člověk zakouká do dívky, jejíž mrtvou babičku má na svědomí, je konec srandy. Reese a Wernick dokázali, že mají smysl pro drsnější humor, tak uvidíme, jak se jim povede na pozici režisérů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace