Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo zabil Kennedyho?


ikona
KarelR
leonardo dicaprio
Tenhle oříšek by měl rozlousknout Leonardo DiCaprio. 

Forrest Gump se tomu divil, Alvy Singer už o tom dlouze přemýšlel a Jim Garrison se dokonce pustil do pátrání. Pravdu však dodnes zjistil pouze jeden muž... Stanley Goodspeed! Ten už ale brzy nebude jediným filmovým hrdinou, který zná pravdu o smutné projížďce po Dallasu. Do té správné cely se totiž vydá informátor FBI Jack Van Laningham s tváří Leonarda DiCapria.

Ano, protože od nejslavnějšího filmového zkoumání atentátu na Kennedyho uplynulo 19 let, pošťourá se v něm Hollywood znovu. Mladším bratříčkem Stoneova JFK se stane adaptace knihy Legacy of Secrets, která prý vynáší na světlo světa spoustu nových informací z archivů FBI. Měli bychom se tedy dozvědět, jakou roli v celé záležitosti hrála mafie, nakolik se do ní zapletla třeba CIA a s trochou štěstí se mihne i jméno nějakého nadmíru dobrého střelce. To vše díky jednomu muži, jenž sdílel celu s ukecaným gangsterem.

Warner Bros. plánuje film až na rok 2013 (50. let "výročí" Kennedyho smrti), tudíž se teprve hledají scenárista a režisér. DiCaprio už má ale nyní jistou jak hlavní roli, tak post producenta. Bude to další korálek na jeho nekonečnou šňůru retrofilmů, jíž hodlá v nejbližší době zatížit Eastwoodovým Hooverem, Luhrmannovým Velkým Gatsbym a thrillerem The Devil in the White City, o kterém jste si mohli přečíst začátkem listopadu. Jste s jeho výběrem rolí spokojeni, nebo byste ho zase jednou rádi viděli bez obleku?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace