Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 47/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co plánuje Boratův režisér, jak dlouho se budeme rvát s mimozemšťany a objeví se v Hollywoodu tvůrce Oldboye? 

Bruce Willis a Rebecca Hall si zahrají ve filmu Lay the Favourite, Take the Dog, což má být příběh dívky, která se seznámí s dvojicí starších chlapíků a společně najdou díru v systému sportovního sázení. Režíruje Stephen Frears. V loutkových Muppets se v malých rolích objeví například Paul Rudd, Jack Black nebo Jean-Claude Van Damme. Rachel Weisz  a Ralph Fiennes si možná zahrají ve špionážním thilleru Page 8. Natalie Portman pracuje na komedii BYO, v níž bude hledat chlapa údajně ve stylu Superbad. Danny McBride se objeví v komedii Used Guys, v níž si zahraje naklonovaného muže žijícího v budoucnosti ovládané ženami, jehož má nahradit nový model. Carey Mulligan se na sto procent upsala nové verzi Velkého Gatsbyho, kde si pod režií Baze Luhrmana zahraje vedle Leonarda DiCapria.

Mulligan by se také mohla objevit v dramatu Stroker, v němž se po smrti otce bude muset mladá dívka vyrovnat s tím, že do rodiny přichází hodně excentrický strýček. Režírovat by mohl tvůrce Oldboye Park Chan-wook. Seth Rogen a Evan Goldberg pracují na komedii Neighborhood Watch, v níž banda tatíků založí sousedskou hlídku a náhodou odhalí obrovské spiknutí. Jason Segel a Emily Blunt si zahrají v romantické komedii s všeříkajícím názvem Five Year Engegament. A v novém Spider-Manovi se možná objeví i Dennis Leary v roli otce postavy Emmy Stone a policejního náčelníka.

J Blakeson, režisér thrilleru The Disappearance of Alice Creed bude možná točit film s názvem Hell, v němž se bude pátrat po příčinách požáru, jenž v roce 1871 srovnal se zemí půlku Chicaga a zabil stovky lidí. John Carpenter produkuje thriller The Hell Within, v němž se hrdina vydá do amazonské džungle zachránit dívku, aby zjistil, že šlo o dobře promyšlenou past. Phillip Noyce pracuje na sci-fi romanci Timeless, ve které hlavní hrdina bude stavět stroj času, aby se ještě jednou mohl setkat se svou mrtvou ženou. Čtvrtý Underworld budou točit švédští režiséři Mans Marlind a Bjorn Stein.

William Monahan by měl psát scénář a režírovat adaptaci divadelní klasiky Becket. Debutant Frederik Bond chystá akční sci-fi Year 12, jež se má odehrávat dvanáct let po mimozemské invazi. Hrdinové se budou pokoušet vyhodit do vzduchu mateřskou loď cizáků. Larry Charles potřetí spojí síly se Sashou Baron Cohenem u komedie The Dictator, v níž se despotický vládce malé země ztratí v New Yorku. Scott Cooper, tvůrce oscarového Crazy Heart, plánuje remake argentinského thrilleru Carancho, ve kterém se pojišťovákovi povede odhalit velké spiknutí.

Za týden zdar

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace