Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Butler míří za sluníčkem


ikona
Mr. Hlad
gerard butler
Bude Gerard Butler zase ve filmu zabíjet lidi?  

Letošní rok akčnímu žánru docela přál. Měli jsme tu ultimátní slezinu veteránu v Postradatelných, komerčně neúspěšný ale zábavný A-Team, veselý propadák Losers a aktuálně se daří i Willisovi a jeho bandě důchodců v Red.

V budoucnu nás toho ale moc nečeká. Jason Statham nejspíš navždy zůstane béčkařem, Dwayne Johnson doufá, že se jeho Faster zaplatí a všichni ostatní stárnou a tak nějak nejspíš spoléhají na Slye, že natočí dvojku svého letošního hitu. Situaci navíc ani nezlepšuje fakt, že většina potenciálně akčních rolí počítá s účastí otravného pidižvíka Marka Wahlberga. Naštěstí tu ale máme Gerarda Butlera, jenž si na nájem vydělává sice v romantických komediích, ale akci se nevyhýbá.

Teď to vypadá, že by se mohl objevit v hlavní roli comicsové adaptace Afterburn. Superhrdinu v těsných trenclích ale nečekejte. Děj se má odehrávat v budoucnosti, kdy polovinu Země sežehlo slunce a udělalo z ní neobyvatelnou pustinu. Mimo mutantů a vraždících magorů tu ale lze najít spoustu užitečných věcí, jako jsou třeba Mona Lisa, královské klenoty nebo lístky na koncert Petra Kotvalda a Standy Hložka. Butler by si měl zahrát vůdce bandy, která je za peníze ochotná do tohohle pekla jít a donést to, o co má zákazník zájem. Zní to trochu jako béčková variace na Stalkera, ale to snad nikomu moc vadit nebude. Za kameru by si měl sednout Antoine Fuqua, jenž sice natočil Training Day, ale hit už neměl v kinech dobrých devět let. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace