Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co se děje s Uncharted?


ikona
KarelR
david o. russellmark wahlberguncharted
Adaptaci pokladu z PS3 možná čekají zajímavé věci. 

Filmy založené na hrách zatím ne a ne zlomit kletbu, která nad nimi už pár let visí. Chvíli panoval dojem, že by žánr mohl nakopnout Bruckheimerův Prince z Persie. Na toho už si pár měsíců po premiéře s radostí vzpomene málokdo. A tak se opět hledí do budoucna k pár projektům, které dozajista opět rozvíří naděje, že se herní adaptace začnou brát v Hollywoodu vážně.

Jedním z nejžhavějších želízek v ohni je Uncharted, adaptace dobrodružné pecky z Playstationu 3, jejíž režii má na starost David O. Russell (Tři králové, The Fighter). Ten měl původně vzít chválený scénář Thomase Deana Donnellyho a Joshuy Oppenheimera a poslat archeologa Nathana Drakea hledat El Dorado (jako v prvním díle hry). Teď to ale vypadá, že bude všechno jinak. Russell pochopil, že filmová verze hry stejně potřebuje akorát její název a stejného hlavního hrdinu, a sepisuje úplně nový příběh, jenž by nemusel nesmyslně kopírovat hráčům dobře známý příběh. Prý to bude něco zahrnující newyorské překupníky se starožitnostmi.

Za pokus o invenci palec nahoru, trochu horší by to ale mohlo být s hlavním představitelem. Teď už jsme na půdě víceméně předvídatelných drbů, ale proslýchá se, že by si Russell z Uncharted rád udělal čtvrtou spolupráci s Markem Wahlbergem. Ten má sice s akcí pár zkušeností a v poslední době předvádí i slušný komediální talent, během minuty se ale dá vymyslet spousta lepších kandidátů. A to ani nemusím zmiňovat Nathana Filliona, který už na twitteru stihnul oficiálně zahájit boj o roli Nathana Drakea.

O něco hezčí, ale daleko scestnější zprávou než potenciální účast Wahlberga, je potom zmíňka o vedlejším obsazení. Tam se údajně chystají sítě na Roberta De Nira a Joea Pesciho, z nichž by jeden mohl být Drakeovým starším parťákem a druhý záporákem. Zní to spíš jako velký sen, než něco reálného. Ale ve světě, kde Michael Caine bere role jen proto, aby mohl létat na obřím 3D čmelákovi (vnoučata to budou milovat!), už se asi může stát cokoliv.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace