Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bruce Willis opět s bouchačkou


ikona
KarelR
bill murraybruce willisedward nortonwes anderson
Ten chlap si prostě nedá pokoj... 

Akční hvězdy se na stará kolena většinou vrhnou buď na režii nebo třeba na guvernérování. Bruce Willis ale nemá pocit, že by se ho něco takového týkalo. V pětapadesáti stíhá točit snad víc áčkových akčňáků, než všichni jeho kolegové dohromady (ačkoliv to jsou často spíš akční komedie), a v dohledné době se nehodlá ozbrojených rolí vzdát. Právě pobíhá po placu thrilleru The Cold Light of Day, připravuje se na scifárnu Looper, chystá další Smrtonosnou past (nebo radši rovnou dvě)... a vůbec má před sebou tolik drsných štací, že bych jejich vyjmenováváním strávil další odstavec.

A pauzu si od něčeho nebezpečného u pasu si nehodlá dát ani v novém filmu Wese Andersona. Jeden z nejosobitějších hollywoodských režisérů (Jak jsem balil učitelku, Život pod vodou) naposledy překvapil stop-motion animákem Fantastický pan Lišák, u kterého se dobře bavili i ti, které jeho tvorba obvykle míjí. Už v něm se pod jeho křídla seběhlo víc hvězd, než je obvyklé, a nejinak tomu zřejmě bude u Moon Rise Kingdom.

Příběh dvou mladých milenců, kteří v šedesátých letech uprchnou z domova, a je po nich vyhlášeno pátrání, by měl být Andersonovým dalším počinem. A určitě dost neobvyklá story z Nové Anglie láká řadu slavných lidí. Willis si v ní chce zahrát šéfa místní policie a milence matky uprchlé dívky, o jejíž roli usiluje Frances McDormand. Její zdaleka ne normální exmanžel by měl dostat tvář Andersonova dlouholetého spolupracovníka Billa Murrayho, a v ansáblu bude figurovat i velitel pátrání silně evokující Edwarda Nortona. Neobvyklou hereckou sestavu by pak měla uzavírat celkem čerstvě oscarová Tilda Swinton v zatím neznámé roli.

Když všechno půjde dobře, natáčení nové andersonovky začne na konci příštího jara, a bude hodně zajímavé sledovat, jak se tak perfekcionistický režisér a Willis pohodnou na place. Akční borec totiž podle všeho došel do stádia, kdy je bezpodmínečným králem placu, a v takhle specifickém prostředí by se mu to mohlo sakra vymstít.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace