Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

X-Men 3 jsou ve střižně. Co bude dál?


ikona
imf
alien vs. predator 2fantastic four 2X-Men 3
 

Na podobně všetečné dotazy odpovídal šéf 20th Century Fox Tom Rothman a protože poslední dobou píšeme jenom o comicsech (uff), nemohli jsme si jeho odpovědi nechat ujít. Mluvilo se o hotových X-Men 3, dalších X-plánech Fantastické čtyřce 2 a dokonce ve vzduchu poletoval i Alien vs. Predator 2.

Takže zaprvé... X-Men 3 budou mít s velkou pravděpodobností podtitul The Last Stand a půjde o zakončení trilogie. Rothman nevyloučil, že se časem objeví další díly (Vinnie Jones dokonce už rozhlašoval, že by šel do sequelu okamžitě), ale X-Men 1-3 fungují jako uzavřená trilogie a třetí díl je prý něco, čím je Návrat krále pro LOTR sérii. Po premiéře třetího dílu přijdou na řadu dva spin-offy. Jeden se bude věnovat Wolverineovi, druhý pak Magnetovi. Na X-Men 4 tak můžeme prozatím zapomenout.

Zadruhé... Fantastická čtyřka 2 je ve stádiu příprav a momentálně se vyrábí scénář. Rothman věří, že klíčem k úspěchu filmového comicsu je kvalitní scénář a tak si chce nechat pořádně záležet (měl by, protože jednička jako by scénář vůbec neměla). Zároveň ale připomenul, že se nic nesmí podcenit, protože premiéra už je v létě 2007. Všechny hlavní postavy se vrátí, i když o tom, jakým způsobem se na scéně opět objeví Dr. Doom a jestli se dočkáme nějakých nových postav, Rothman raději taktně pomlčel. Všechno má prý svůj čas.

A do třetice všeho dobrého, něco čeho se většina z vás už dávno bála - Alien vs. Predator se dočká pokračování! Paul Anderson už v tom zřejmě prsty mít nebude, ale scénář už je hotov a Foxové doufají v premiéru někdy v srpnu roku 2007, což znamená, že letos v létě by se mělo začít natáčet. Všechno je samozřejmě drženo pod pokličkou, ale Rothman nemluví do větru, takže se filmu určitě dočkáme. Otázkou už je pouze to, jak moc bude špatný. ;)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace