Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se vrátí James Bond?


ikona
Mr. Hlad
James Bond
Agent s povolením zabíjet ještě neskončil 

James Bond je jedna z vůbec nejslavnějších filmových sérií, ale i on si musí dávat pozor, když jeho majitelé přichází o peníze. Se studiem MGM to vypadalo všelijak a přípravy na natáčení poslední Bondovky byly před několika měsíci zastaveny, protože to vypadalo, že na ni jednoduše nebudou prachy.

Dnes je ale situace jiná. A pro fanoušky agenta s povolením zabíjet rozhodně příjemnější. MGM spojili síly se Spyglass Entertainment a najednou byly potřebné finance na světě. Díky tomu se rozjel Hobit (na něm pracují MGM s Warnery) a agent s předčíslím 007 se už také začíná pomalu chystat na další misi. Pokud půjde všechno podle plánu, měl by se James Bond vrátit do kin někdy v listopadu 2012. Studia navíc plánují vypouštět do světa Bondovku každé dva roky.

Zatím ale není jisté, jestli v MGM naváží s třiadvacátým Jamesem Bondem tam, kde skončili, nebo bude muset dojít k nějakým drastickým změnám. Na místě režiséra byl ještě před několika měsíci Sam Mendes a scénář sepisoval tvůrce Královny Peter Morgan, což je pořád zatraceně zajímavá dvojice. Hlavní problém ale možná bude s Danielem Craigem, jenž se během průtahů stačil upsat k hlavní roli v americké adaptaci detektivky Muži, kteří nenávidí ženy. V případě, že by si zahrál novináře Mikaela Blomkvista i v dalších dílech, je možné, že by do svého diáře Bondovku už nenacpal. Ale počkejme si, jak to celé dopadne a radujme se zatím z toho, že nesmrtelný agent je nejspíš doopravdy nesmrtelný.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace