Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hannibal DiCaprio


ikona
KarelR
leonardo dicaprio
Co nás čeká po Prokletém ostrově, Počátku, Hooverovi a Velkém Gatsbym? 

Leo se s tím poslední dobou nepáře. Pro Scorseseho a Nolana si dvakrát střihnul muže, který stojí před nejtěžším úkolem svého života. Brzy si zahraje možná homosexuálního šéfa FBI pod dohledem Clinta Eastwooda. A to ještě stíhá s Bazem Luhrmannem rokovat o tom, jestli by se nehodil do nové adaptace Velkého Gatsbyho. Závěrem jeho cesty za hereckým uznáním ale bude něco úplně jiného - vcítí se totiž do kůže sériového vraha.

Před pár lety by to asi znělo neuvěřitelně, teď už s tím ale bude mít problém málokdo. DiCapriovi se konečně povedlo získat práva na sedm let starou knihu The Devil in the White City: Murder, Magic And Madness At The Fair That Changed America (dlouho si je držel Tom Cruise), v níž Erik Larson líčí osudy reálného zabijáka Dr. HH Holmese. Ten má se slavným detektivem společného pramálo, proslavil se totiž tím, že si kvůli výstavě World's Fair v roce 1893 postavil v Chicagu vlastní hotel. Nebylo to ale žádné místečko lásky, nýbrž budova, jíž by mu záviděli všichni řezníci od Hannibala Lectera po pána s přízviskem Saw.

Holmes měl ve svém hotelu třeba plynovou komoru, krematorium nebo pitevní stůl, na kterém končily všechny mladé svobodné slečny, jež svým šarmem nalákal na jejich poslední skleničku vína. Takhle mu jich prý podlehlo něco mezi 27 a 200, a jejich ostatky Holmes prodával nic netušícím lékařům a vědcům ke studování. Pro DiCapria je tahle role slušná výzva, kvalitu knihy potom spíš než veškeré bestsellerové nálepky cementuje to, že se o ni nějaký čas zajímal sám David Fincher. Ten má teď ale práce dost, takže bude potřeba najít jiného režiséra (a scenáristu), jenž by DiCapria dovedl k vytouženému plešounovi. Návrhy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace