Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wolverine 2 v ohrožení?


ikona
st39.6
darren aronofskywolverine
Darren Aronofsky nemá o zajímavé projekty nouzi. 

Darren Aronofsky teď asi vysedává po luxusních restauracích, objednává nejdražší šampaňské a užívá života. U Foxů mu totiž finišují smlouvu na jeho vůbec první film se solidním komerčním potenciálem: Darren má režírovat druhého Wolverina. Už to potvrdil Hugh Jackman, který se nemůže dočkat, až se dá opět dohromady se svým oblíbeným režisérem, sám Aronofsky ale ještě nestačil nic podepsat. Asi proto, že u pedantských Foxů dává sepsání nějakého kloudného dokumentu zabrat celému právnímu oddělení. A to by mohl být problém.

Režisér se totiž začíná poohlížet i po dalších projektech a netrvalo mu moc dlouho, než si našel svého favorita. Jmenuje se Machine Man, jedná se o adaptaci románu publikovaného na internetu (autor Max Barry vypouští jednu stránku denně a když na knihu Mandalay Pictures kupovalo práva, ještě ani netušilo, jak to všechno dopadne), vyprávějící o gadget-geekovi, který se rozhodl zaměnit různé "nedostatečně kvalitní" části svého těla za technické vychytávky. Jenže není jediný, koho něco takového napadlo...

Aronofsky tedy plánuje rovnou dva projekty najednou a ačkoliv by jeho skalní fandové svého oblíbeného režiséra jistě viděli raději u Machine Mana a comicsoví šílenci zas u Wolverina, nakonec se nemusejí bát ani jedni. Aronofsky se totiž pustil do příprav Machine Mana už teď, ale jelikož teprve vzniká scénář (píše ho Mark Heyman, který Darrenovi nacvakal už Black Swan), ještě nějakou chvíli potrvá, než se bude moct film pustit do pre-produkce. Aronofsky na něj bude dohlížet tak dlouho, dokud Foxové konečně nepřijdou se smlouvou a neřeknou "Darrene, můžeš točit Wolverina!". V ten okamžik se režisér pustí do pre-produkce comicsárny, jejíž natáčení se plánuje už na březen. Machine Man tedy musí chvilku počkat, už teď je ale víceméně jisté, že se jedná o Aronofskyho další projekt.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace