Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sly zase boxuje?


ikona
Mr. Hlad
robert de nirosylvester stallone
Na sedmého Rockyho se ale netěšte 

Sylvester Stallone byl už skoro odepsaný, pak si ale řekl, že jestli mu někdo může zachránit kariéru, tak je to jedině on sám. Šestý Rocky naznačil, že to půjde, čtvrtý Rambo nás o tom ujistil a Expendables jsme si už naplno užili.

Teď Sly chystá dvojku. Mluví se o tom, že by se v roli záporáka mohl objevit Bruce Willis a co se castingu týče, tak vzduchem létají taková jména jako Kurt Russell, Jean-Claude Van Damme nebo třeba i Carl Weathers. O Stallona je zase zájem a vypadá to, že mu opět začaly chodit nabídky na zajímavé role. Po šedesátce si už nejspíš mockrát akčního hrdinu nezahraje, jeden návrat do ringu by ale snad ještě zvládnul.

Údajně by se totiž mohl objevit v hlavní roli boxerského dramatu Grudge Match, kde by se postavil mezi provazy spolu s Robertem De Nirem. Ti dva by si zahráli bývalé boxerské šampióny a celoživotní rivaly, kteří už dávno skončili kariéru a těší se na důchod. Na stůl však oběma přistane nabídka na poslední zápas. Po padesáti letech by si tedy opět měli dát po tlamě. Pokud by tohle obsazení vyšlo, určitě by bylo na co koukat, Sly ani De Niro ale už nejsou nejmladší, takže spíš než boxerský film můžeme nejspíš doufat v poctivé sportovní drama. Na druhou stranu Rocky a Zuřící býk v jednom filmu, to by se bez pořádné mlátičky nejspíš neobešlo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace