Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo zkrotí nemrtvé?


ikona
Mr. Hlad
natalie portmanneil marshall
Hledá se režisér pro nejšílenější projekt Hollywoodu 

Včera jsme psali o tom, že by měl Kolumbus objevovat Ameriku ve stylu Třístovky. A vedle tohohle osobitého projektu jsme zmínili i fakt, že v Hollywoodu se pracuje na filmech, ve kterých Abraham Lincoln bude bojovat s upíry nebo Leonardo Da Vinci zachraňovat svět.

Tyhle filmy jsou ještě celkem daleko, magorů je však v hlavním městě filmu dost, a tak už se pár měsíců mluví o adaptaci románu Pride and Prejudice and Zombies. Původně si v osobité variaci na romantiku Jane Austen měla zahrát Natalie Portman, na niž měl zpoza kamery řvát tvůrce Tří králů a prvotřídní cholerik David O. Russell. Ten se ale na projekt vykašlal a vrátil se k adaptaci počítačové hry Uncharted. Mohlo to dopadnout hůř. Pýcha, předsudek a zombíci však ještě neřekli poslední slovo a začali se hledat náhradníci. A máme tu rovnou tři.

Prvním z nich je Mike Newell. Tomu se podařilo natočit bezkrevně jak Harryho Pottera, tak i Prince z Persie a pokud se nakonec postaví za kameru, prohlašuji, že mě osobně tenhle film přestává zajímat. Jeho konkurenti jsou totiž daleko vhodnější. Prvním z nich je David Slade. Ten má za sebou poslední díl Stmívání, na který se celkem i dalo koukat, hlavně však parádní horor 30 dní dlouhá noc. Chvilku se motal okolo druhého Wolverina, ale studio si nakonec vybralo Darrena Aronofskyho. Každopádně v jeho režii by mohlo být Pride and Prejudice and Zombies hodně fajn. Stejně jako v případě, kdy by se za kameru postavil britský řezník Neil Marshall, zodpovědný za Psí vojáky, Soudný den nebo nedávného Centuriona. Tak kterého z nich byste rádi viděli podepsaného pod tímhle projektem?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace