Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Matt Damon do toho šlápne...


ikona
imf
bourne ultimatumfrank marshallmatt damonperfect mile
 

V přeneseném i doslovném slova smyslu. Producent Frank Marshall totiž nedávno rozdával rozumy a Mattovo jméno v připravovaných projektech padalo velmi často. První zmínka samozřejmě patřila chystanému Bourne Ultimatum, od kterého si všichni hodně slibují. Zpátky na palubě jsou nejen herci (Matt Damon, Julia Stiles, Joan Allen), ale i scenáristé a režisér. Paul Greengrass momentálně ještě natáčí Flight 93, jehož teasery nás zatím o kvalitách snímku nepřesvědčily, ale za pár týdnů už bude mít volno a pak do Bournea skočí rovnýma nohama. Damon si scénář Tonyho Gilroye (adaptoval i první dva filmy) velice pochvaluje a Marshall počítá se začátkem příprav už koncem února. V redakci máme Jasona Bournea moc rádi, takže nám věřte, že si tenhle projekt pohlídáme. Děj se prozatím úzkostlivě tají. První klapka by měla padnout 1. srpna.

Další film by měl Marshall rovnou i režírovat. Čas od času si tenhle luxus dovolí jako třeba s Arachnofobií nebo Kongem, v poslední době je ale hyperaktivní. Většinou si dává mezi jednotlivými pokusy solidní přestávky, ale právě dotočil Eight Below s Paulem Walkerem, tažnými psy a zimou, s níž se momentálně můžeme skvěle ztotožnit, a na obzoru už se mu rýsuje další projekt - životopis Lance Armstronga.

Tady už se dostáváme k tomu šlapaní. Do pedálů samozřejmě. Matt Damon upozorňoval, že má na roli slavného cyklisty zálusk, už ve chvíli, kdy se tato myšlenka poprvé objevila. Marshall by si rád projekt urval pro sebe a k obsazení Damona bude mít jen těžko námitky. Projekt má náhle ke vzniku mnohem blíž a mohli bychom se ho dočkat už někdy v letech 2008/2009. Frank Marshall se produkčně zajímá i o další sportovní snímek, adaptaci knihy The Perfect Mile, o trojici atletů, kteří se snažili v padesátých letech minulého století zaběhnout míli pod čtyři minuty. Kniha je podle všeho velice poutavá a Marshall v současné době zkoumá, na koho by hodil sepsání scénáře.

a čeho se zatím určitě nedočkáme? Jurského parku 4. Steven má prý moc práce a teď když si Harrison Ford postavil hlavu (buď se Indiana Jones 4 natočí do dvou let nebo nikdy), priority se trochu obrátily. Jurský park tak pravděpodobně v téhle dekádě neuvidíte. Ne že by to snad někomu vadilo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace