Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kolumbus ve stylu Terminátora?


ikona
Mr. Hlad
mcg
Režisér posledního Terminátora hodlá objevit Ameriku 

Když si nějaký režisér nechává říkat McG, člověk od něj automaticky očekává něco, co bude pravým opakem umění. A taky to většinou dostane. V Charlieho andílcích nechal tři dobře stavěné herečky ničit všechno, co se jim postavilo do cesty, v dramatu Návrat na vrchol si zkusil vážnější téma a u čtvrtého Terminátora zjistil, že zvládat akci na jedničku není pro filmaře to nejdůležitější a že bez logického příběhu to jednoduše nejde.

McG ale i tak patří mezi ty zajímavější režiséry, kteří dokáží se solidním rozpočtem natočit pořádné akční inferno. A možná se něčeho podobného dočkáme i u filmu Columbus. Mořeplavec, který pro Evropany objevil nový kontinent, se už na plátna kin podíval několikrát, tentokrát by to ale mělo být ve stylu Třístovky, takže mnohem efektněji. Scénář T. S. Nowlina navíc údajně nebude moc počítat s realitou a podle všeho nás čeká tak trochu alternativní pohled na cestu do Nového světa. Realita si dá nejspíš pohov, asi jako v chystaných filmech Abraham Lincoln: Vampire Hunter Timura Bekmambetova nebo dobrodružném Da Vinci and the Soldiers of Future. Na druhou stranu určitě bude lepší, aby McG točil nějaký pseudohistorický akčňák než historickou rekonstrukci. Peněž by mělo být dost, protože film hodlá produkovat miliardář Richard Branson, jemuž patří například vydavatelství Virgin Records a pár dalších firem s průměrným ročním obratem ve výši státního rozpočtu České republiky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace