Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comicsový double


ikona
Mr. Hlad
comics
Pár novinek o comicsových „S“. 

Letošní filmová sezóna nenabídla a nenabídne příliš comicsů. Něco se sice objevilo a takový Kick-Ass rozhodně stál za těch sto padesát korun vstupného, ale opravdové žně nás čekají až napřesrok. A taky potom.

O některých comicsových filmech slýcháme pravidelně už několik let, ale vždycky zatím zůstalo jen u slibů. Sin City 2 začal Robert Rodriguez chystat snad dřív, než vůbec natočil jedničku. Zatím se však odsouvá, odsouvá a odsouvá a šance, že se vrátí alespoň polovina původního hvězdného castingu, je čím dál tím menší. Teď Rodriguez prozradil, že film začne natáčet hned potom, co dokončí Spy Kids 4. Pokud se tedy do té doby podaří Franku Millerovi dopilovat scénář.

Šance, že se někdy dočkáme čtvrtého Spider-Mana, je výrazně vyšší. Máme režiséra, herce pro hlavní role a teď se hledá záporák. Philip Seymour Hoffman jako Venom nás nakonec nejspíš nečeká, nabídku zahrát si protivníka Petera Parkera ale přijal britský herec Rhys Ifans. Kdo by měl jít Spideymu po krku však nikdo neví a režisér to odmítá prozradit. Máte nějaké tipy? A líbil by se vám Ifans, kterého většinou vídáme v komediích, jako lump?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace