Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #57 o Simpsonech a koupání


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Sháníte koupací plášť? Nevíte, jak se stavět ke dvojce Paranormal Activity? Nebo chcete vidět nejhnusnější plakáty? Vyplachněte si! 

Víkendový výplach mimořádně o víkendu

Simpsonovi týdne

Simpsonovi jsou tak slavný a populární seriál, že si mohou dovolit naprosto cokoliv. Třeba dělat si otevřeně srandu ze studia Pixar. Jejich loňský hit Vzhůru do oblak se povedl na jedničku a scéna na začátku, ve které hlavní hrdina vzpomíná na svůj život s manželkou, dokázala hnout téměř s každým. Když je v ní jsou v ní ale místo důchodců Itchi a Scratchy, je jasné, že to celé bude probíhat trošku jinak.

Seriál týdne

Ať už si o druhém Iron Manovi myslíte cokoliv (třeba že to byla předražená nuda, ve které se vlastně vůbec nic nedělo a že Tony Stark byl mnohem otravnější a míň cool než v jedničce), s tím, že film vydělal solidní peníze, nic nezmůžete. A když něco vydělává dobře, musí to vydělávat ještě lépe. Comicsové animované seriály člověk na kabelovce chytí každou chvilku a letos k nim – zatím tedy pouze v Japonsku - přibyl další. Vy se můžete mrknou alespoň na docela zajímavé úvodní titulky.

Remake týdne

Aby toho intelektuálního humoru nebylo ve výplachu přespříliš, rozhodli jsme se uveřejnit fanouškovské video na remake legendárního hororu Johna Carpentera Věc. Podtitul filmu je Farthing, takže angličtináři už nejspíš tuší, co čekat. Těm ostatním alespoň naznačíme, že zápletka se točí okolo faktu, že díky manažerské chybě bylo dodáno na výzkumnou základnu na severním pólu několikanásobně větší množství fazolí.

Propagace týdne

Minule se banda magorů Jackass rozhodla propagovat svou 3D filmovou novinku tím, že si Steve-O zapálil kebuli. A to byl jen začátek. Film se blíží do kin, a tak je nutné dát o něm divákům zase trošku vědět. Tentokrát to sice bude výrazně méně bolestivé, ale stejně efektní. Po kliknutí si můžete prohlédnout hodně originální billboardy.

Plakáty týdne

Obyčejně se vám snažíme ve výplachu ukazovat plakáty, které za něco stojí. Jsou originální, cool nebo stylově divné. Tentokrát ne. Tentokrát pro vás máme postery, které dělali lidé pravděpodobně trpící nějakou výraznou oční chorobou, nedostatkem času na práci nebo prostě a jednoduše flákačstvím a diletanstvím. Anebo 37 plakátů, u kterých to někdo nezvládnul s Photoshopem.

Pravda týdne

Za Saw už si legraci moc neděláme. Ne že bychom tuhle sérii vzali na milost, ale prostě nám už po těch přibližně sedmatřiceti dílech došly nápady. Teď si utahujeme z Paranormal Activity. V loňském roce se kdosi rozhodl, že tuhle nudu prodá jako hororovou událost roku. A šeredně na tom vydělal. Brzy uvidíme, jestli to vyjde i podruhé. Každopádně pokud pořád nevíte, jak k téhle sérii, která tu s námi s trochu štěstí/smůly může být ještě hezkých pár let, přistupovat, možná vám tohle video pomůže. Jeho tvůrci totiž dokázali stoprocentně pojmenovat to, co Paranormal Activity je.

Star Wars týdne

Hvězdné války jsme tu teď chvilku neměli, ale dnes to napravíme. Nic zásadního vás však nečeká. Žádná souboj geeků, kteří kolem sebe mlátí světelnými meči ani fanboyovská trička. Jen poctivý kraťas, jenž vám na ploše několika málo minut shrne vše podstatné z původní trilogie. A vypadá při tom zatraceně zajímavě.

Další Star Wars týdne

Ale abychom potěšili i lidi, kteří znají filmovou ságu jako své boty a preferují něco trochu nerdovějštího (to slovo asi neexistuje, ale když si ho řeknete nahlas, tak zní docela dobře), máme pro ně tip na hezký vánoční dárek. Konec konců prosinec se blíží a lidé se budou chtít koupat vždycky. Proč by se tedy potom nemohli obléct do něčeho, co je praktické, slušivé a jasně vyjadřuje, která filmová série je číslo jedna?

Smolař týdne

Ani ne před měsícem jsme na MovieZone psali, že John McTiernan, tvůrce Predátora a Smrtonosné pasti, se vrací k režii. Jeho Shrapnel, v němž se dva bývalí vojáci měli stát součástí drsné hry na kočku a myš, ale hned tak neuvidíme. McTiernanovi se totiž nakonec nevyplatilo lhát americkému soudu. Ten ho za to poslal na rok do kriminálu natvrdo a ještě mu vyměřil pokutu sto tisíc dolarů. S režií má tedy tahle legenda akčních filmů osmdesátých a devadesátých let na nějakou dobu utrum.

Duel týdne

Minule to bylo trochu těžší a trochu osobni. Nejvýstřednějším uživatelem jste ale nakonec zvolili Diska neboli Disketu. Těsně za ním skončili Ravenhorn a MichaelBay, jenž by ještě před pár lety bezpochyby vyhrál na celé čáře. Škoda, že už víceméně odešel na odpočinek a mladší čtenářstvo ho nemohlo začít v plné síle. Shimitz bohužel na tuhle trojici celkem výrazně ztrácel. Dnes ale zkusíme zase něco trochu vážnějšího. Zajímalo by nás, kterému z nejznámějších českých filmových festivalů dáváte přednost. Jezdíte raději do Karlových Varů nebo na Letní filmovou školu? A proč? Prosím a zdůrazňuji - pište důvody a hlavně svou volbu do předmětu.

 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace