Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman mňamkou pro krokodýly


ikona
Mr. Hlad
batman
Komu půjde po krku Bruce Wayne tentokrát?  

O třetím Batmanovi zatím sice ještě skoro nic nevíme, ale rozhodně jde o jeden z nejočekávanějších comicsových filmů budoucnosti. Christopher Nolan si svou poslední výpravou do Gothamu získal milovníky dobrých filmů, comicsů i kritiky, a tak si můžeme dovolit být optimističtí a jednoduše se těšit. O tom, s kým si to Batman rozdá, nic konkrétního však zatím nikdo neví. Vzduchem létala jména Catwoman nebo Hádankáře, mluvilo se o návratu Jokera i o příchodu Tučňáka. Role chtěli všichni od Robina Williamse až po Edwarda Nortona, Christopher Nolan na to jde ale pomalu.

Teď však se však objevilo jedno jméno. Natáčet se totiž bude nově i v New Orleans a v přilehlých bažinách a autor komiksů Wanted nebo Kick-Ass Mark Millar na svém twitter účtu naznačil, že ví, kdo si to s Batmanam (nejspíš mimo jiné) rozdá. Údajně půjde o postavu, jež se objevila v comicsech v době jeho dětství. Američtí novináři si dali jedna a jedna dohromady a vyšlo jim, že záporákem bude tentokrát Killer Croc. Jeho civilní jméno je Waylon Jones a býval to profesionální zápasník. Bohužel jeho tělo je tak trochu zdeformované a moc mu to nemyslí. Každopádně je to obr, který se umí rvát, dokáže protivníka doslova vyčmuchat a ve vodě je téměř neporazitelný. Pokud se doopravdy objeví, mohla by z toho být pořádná bitka. Záporák číslo jedna by ale měl být nejspíš někdo trochu známější, chytřejší a výraznější.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace