Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 40/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co dělá Guillermo del Toro, v čem se objeví Kate Beckinsale a jaké má plány bývalý Spider-Man a v čem uvidíme Hit-Girl?  

V novince Romana Polanského God of Carnage, v níž budou dva rodičovské páry řešit rvačku svých synů a nakonec i vlastní životy, si zahrají Kate Winslet, Christoph Waltz, Matt Dillon a Jodie Foster. Slušná skvadra. Chloe Moretz z Kick-Ass se objeví v adaptaci comicsů Emily the Strange a zahraje si tu holku, která byla v devadesátých letech původně nakreslena, aby propagovala oblečení. Netušíme, co čekat. Kate Beckinsale se oficiálně upsala čtvrtému Underworldu, její manžel Len Wiseman bude ale i tentokrát jen produkovat. Kámoška Harryho Pottera Emma Watson se objeví vedle Kennetha Branagha a Michelle Williams ve filmu My Week With Marilyn. A Patrick Wilson si asi zahraje v novince Jasona Reitmana Young Adult.

Maggie Grace ze Ztracených se objeví v dalším Stmívání. Jessica Biel dostala hlavní roli v malém hororu Tall Man, kde si zahraje ženu, jejíž dítě beze stopy zmizelo a nebylo v okolí zdaleka první. Režíruje Pascal Laugier, tvůrce hodně povedeného filmu Martyrs. Tobey Maguire si zahraje hlavní roli a navíc bude i produkovat film Good People, v němž manželský pár najde 400 000 dolarů a rozhodne se je schovat, čímž vyvolá lavinu problémů. Režíruje Niels Arden Oplev, tvůrce švédské verze Mužů, kteří nenávidí ženy. Charlize Theron se objeví v remaku dánského hororu Two Eyes Staring, v němž devítiletá dívka zjistí, že její nejlepší kamarád ví něco o ošklivých tajemstvích její vlastní rodiny. V novince Fernanda Meirellese 360 si vedle Rachel Weisz zahrají i Anthony Hopkins a možná i Eminem s Frances McDormand.

Gavin Hood, tvůrce sólovky Wolverina, by měl natočit sci-fi Enderova Hra, okolo kterého se donedávna motal Wolfgang Petersen. Režisér filmu Hodný, zlý a divný Kim Ji-Woon bude režírovat svůj americký debut, půjde o variaci na V pravé poledne s názvem The Last Stand, v níž maloměstský policajt bude muset zabránit drogovému dealerovi, aby unikl do Mexika. Kimberly Pierce zadaptuje první díl knižní série Wicked Lovely, jejíž hlavní hrdinka má dar vidět duchy a víly. Guillermo del Toro bude produkovat thriller Midnight Delivery, v němž se z obyčejného chlapíka bude muset stát pašerák drog, aby zachránil svého syna. Del Torovi se také povedlo domluvit spolupráci s DreamWorks Animation, pro které natočí fantasy Trollhunters. Gore Verbinski by mohl opět spojit sily s Johnnym Deppem, tentokrát na westernové předělávce Lone Ranger. Brett Ratner natočí drama The Reluctant Communist, jehož hlavní hrdina se opije tak, že skončí jako politický vězeň v Severní Koreji. Idiot.

Za týden zdar

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace