Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hledají se špioni a padouši


ikona
Mr. Hlad
sherlock holmes
Koho máme vyhlížet ve druhém Holmesovi a další Mission: Impossible?  

Druhý Sherlock Holmes a čtvrtá Mission: Impossible se do kin dostanou sice až příští rok, okolo filmu se ale dějí celkem zajímavé věci. Teď se shání herci do vedlejších rolí a zdá se, že Guy Ritchie i Brad Bird berou svou práci zodpovědně.

O dvojce Sherlocka Holmese se už pár zásadních informací ví. Nemáme čekat návrat Rachel McAdams a hlavní ženskou postavu si zahraje Noomi Rapace ze švédského detektivního hitu Muži, kteří nenávidí ženy. Nejdůležitější ale bude postava Holmesova protivníka profesora Moriartyho. V souvislosti s ní se mluvilo o Javieru Bardemovi, Seanu Pennovi nebo Gary Oldmanovi. Jednu dobu to dokonce vypadalo, že má roli v kapse Daniel Day-Lewis. Všechno to nakonec byly drby a teď to vypadá, že si padoucha zahraje Jared Harris. Není to zdaleka tak známé herecké jméno, na hajzly má ale tenhle herec ideální obličej a zahrát také umí.

U čtvrté Mission: Impossible přibývají herci prakticky obden. Zatím to ale vždycky byla taková jména, která stojí za to zmínit. Nedávno to vypadalo, že si vedle veteránu Toma Cruise a Vinga Rhamese a nováčků Jeremy Rennera a Pauly Patton zahraje Michael Nyqvist (opět Muži, kteří nenávidí ženy) a teď přibylo i jméno Joshe Hollowaye, alias Sawyera ze Ztracených. Ten si rozhodně nějaké pořádné nakopnutí kariéry zaslouží, tak snad se mezi špiony neztratí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace