Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

A hrát se nebude!


ikona
Mr. Hlad
bruce willisjamie foxx
Kane & Lynch pomalu a potichu odchází ze scény  

Počítačové hry se adaptují hůř než sbírky básní nebo obrazů. Alespoň to tak z jejich kvalit vypadá a na obzoru se bohužel nerýsuje nic, co by tuhle situaci mělo změnit.

Počítalo se s tím, že Princ z Persie konečně udělá z adaptací počítačových her subžánr, který by se v Hollywoodu mohl na chvilku usadit. Bohužel to nevyšlo a film byl přinejlepším průměrný. Čtvrtý Resident Evil sice vydělává, avšak rozhodně to není kvůli jeho kvalitám, ale díky silné fanouškovské základně a třetímu rozměru. Jediné, na co se člověk mohl tak trochu těšit, byla chystaná adaptace akční a amorální hry Kane & Lynch. A s tou to teď vypadá bledě.

Studio totiž pro Bruce Willise a Jamieho Foxxe, kteří se mají objevit v hlavních rolích, pořád ještě nesehnalo režiséra. Kaskadérská legenda Simon Crane se kolem filmu motala jen chvilku, redakční šampión a režisér Zběsilého útěku Wayne Kramer odešel po pár dnech, solidní řemeslník F. Gary Gray také dlouho nevydržel. A teď se s filmem rozloučil i Patrick Alessandrin. Režiséra akčního béčka Okrsek 13: Ultimátum nestačilo studio ani oficiálně představit a už je pryč. Natáčení se zase posouvá, začíná se hledat nový režisér a člověk má pocit, že tenhle film buď nikdy nevznikne, nebo za kameru zasedne nějaký loser jako Robert Luketic či Marcus Nispel. Je to škoda. Kane s Lynchem totiž ze začátku vypadali hodně zajímavě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace