Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #55 o vrazích a rapu


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Kdo z Expendables má nejvíc zářezů, proč je Andrew Conley idiot, co dokáže nová Nokia a jak umí plakat Julianne Moore?  

Víkendový výplach netradičně koncem týdne

Hip hop týdne

Sága Pán prstenů je už dnes sice klasika, Peter Jackson a pár jeho kolegů za ni dostali Oscary a těch několik miliard zisků určitě tvůrcům taky udělalo radost, ale člověk měl při sledování celého tohohle dobrodružství pocit, že něco zásadního chybí. To něco byl hip hop a trocha toho poctivého gangsta stylu ze štrýtu.

Zabíjačka týdne

The Expendables se nám všem v redakci hodně líbili. Sympatické obsazení, hodně akce, veselé násilí a spooousta přestřelek. Kdo to ale umí se zbraněmi nejvíc? To jsme bohužel nezjistili. Expendables jsou sice tým, kde jeden kryje druhému záda a nepočítá se, jestli má víc zářezů na své opakovací brokovnici Terry Crewes nebo jestli víc lidí podřezal a probodal Jason Statham. Pokud vás i tak zajímají konkrétní čísla, klikněte si na video. Jestliže jste Expendables ještě neviděli (rád bych slyšel důvod proč), ve vlastním zájmu tuhle část výplachu přeskočte.

Herečka týdne

Julianne Moore byla pro mě osobně vždycky ženským ekvivalentem Seana Penna. Výborná herečka, která umí zahrát skoro cokoliv, ale záměrně si až příliš často vybírá role, které přímo řvou „dejte mi Oscara." Je to trochu otravné a náš vztah je v posledních letech tak nějak na bodu mrazu. Já nechodím na její filmy, ona nečte moje recenze. Plakat však ve svých rolích umí parádně.

Erotika týdne

Natočit pornáč, který bude parodovat populární film nebo seriál, je nejspíš do značné míry sichr. Část lidí si Pornostmívání zamění za součást původní trilogie, část po tom sáhne čistě z hecu, že bude sranda. Teď se na nás chystá erotická verze Avatara, kde budou modrásci dělat úplně jiné věci než u Jamese Camerona. Ale bude to taky 3D!

Interview týdne

Na MovieZone nám tenhle problém nedá spát už pěkně dlouho. Z kin zmizely béčkové filmy a i ty na DVD většinou nestojí za nic. Co se stalo a kdo za to může? Jsou diváci náročnější? Tvůrci ambicióznější? Protesty matek obávajících se o duševní zdraví svých dětí hlasitější? Těžko říct, ale pokud vás zajímá, co si o tom myslí béčkový král Roger Corman, stačí kliknout.

Varování týdne

Rakovina je svinstvo a ví to snad každý. Přesto jednou za čas neuškodí připomenout tenhle fakt lidem. A nejlépe se připomíná s pomocí slavných herců. Marc Webb, režisér 500 dní se Summer a nového Spider-Mana, sehnal například Zaca Efrona, Kristen Bell, Jona Hedera, Dakotu Fanning nebo Vanessu Hudgens, kteří vám připomenou, že šance dostat tuhle svinskou nemoc je vyšší, než byste si mysleli.

Muzikál týdne

Muzikálových předělávek už jsme tu měli dost. Arnold nám zazpíval třeba v Total Recall nebo v Barbaru Conanovi, pokud ale z nějakého důvodu nemusíte kalifornského guvernéra a preferujete dinosaury, zkuste tuhle verzi Jurského parku. Sice vznikla v amatérských podmínkách, svoje kouzlo však rozhodně má.

Debil týdne

Debilem týdne je teenager z americké Indiany Andrew Conley. Ubodal totiž svého desetiletého bratra a tvrdil, že to bylo proto, že chtěl být jako televizní sériový vrah Dexter. Co na tom, že Dexter zabíjí jen ty zlé, šance na Emmy se pro Michaela C. Halla zase snížila, příštích pár týdnů budeme nejspíš poslouchat, jak je televize nebezpečná a desetiletý kluk je po smrti. Andymu přejeme co nejvíce intenzivních zážitků v pánských sprchách.

Kraťas týdne

Na trhu se objevuje nový mobil Nokia N8 a jedním z lákadel je i možnost natáčet vlastní filmy. Tedy tak nějak. Každopádně aby Nokia dokázala, že to jde, poslala jeden tenhle přístroj animátorům z Aardmanu, kteří jsou zodpovědní za Wallace & Gromita, a nechala je, ať si s mobilem užijí trochu zábavy. Výsledkem je hodně efektní kraťas Dot.

Duel týdne

Vítězem posledního duelu, v němž si to rozdali komedianti, kteří si občas zahrají i vážné role, se stal suverénně Jim Carrey. Dnes se přesuneme k animákům a rozdají si to dva kulty. Takže - Simpsonovi nebo Městečko South Park? A proč?

 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace