Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Carrey vs. rock


ikona
Mr. Hlad
jim carrey
Chystá se Jim Carrey na další vážnější roli? 

Jim Carrey je sice už teď komediální klasik, každý ale stárne a ani jemu se to nevyhnulo. Mimické svaly nejsou tím, čím bývaly před patnácti lety a šaškování z Ace Ventury se už nejspíš nikdy nedočkáme.

Zas až tak moc to ale nevadí, protože Jim Carrey je dobrý herec, pro kterého se práce najde vždycky. Teď chystá adaptaci dětské knížky Mr. Popper` Penguins, kde si zahraje malíře, který obdrží poštou tucet tučňáků a rozhodne se založit divadlo. Nově se vedle něj objeví Carla Gugino. Další projekt, kolem kterého se Carrey motá, je ale trošku serióznější (pokud se tedy Carreymu bude chtít) a zajímat by mohl především dospělé návštěvníky kina.

Under Cover by měl být příběhem muže, který se pokouší dát dohromady svou rozpadlou rodinu a sebevědomí k tomu získává jako zpěvák v revivalové kapele zaměřující se na klasický rock. Jim Carrey jako dvojník Elvise nebo Ozzyho může být zatraceně zajímavý. O režii navíc uvažuje David O. Russell, jenž se pravděpodobně podívá letos na Oscary se svým dramatem Bojovník a má za sebou třeba Tři krále. Pokud by se ale postavil za kameru, bůhví, kdy bychom viděli adaptaci hry Uncharted: Drake`s Fortune, okolo které se už pár let motá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace