Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pašeráci Wahlberg a Beckinsale


ikona
Mr. Hlad
kate beckinsalemark wahlberg
Jaký kontraband chystá Mark Wahlberg?  

Remakovat film z Islandu může vypadat na první pohled divně. Ačkoliv tu občas vznikne něco zajímavého, rozhodně to není filmařská velmoc. Hollywood si ale s něčím takovým bez problémů poradí.

O thrilleru Contraband jsme už na MovieZone kdysi psali. Film bude předělávkou islandského originálu a hlavním hrdinou má být bývalý pašerák alkoholu, který se dnes živý jako sekuriťák. To není zrovna práce, díky které by se z člověka mohl stát milionář, takže když přijdou finanční potíže a objeví se na obzoru bývalý kolega, který má pro hlavního hrdinu nabídku vrátit se ke starému businessu, není to na dlouhé přemýšlení. Ovšem takovéhle návraty se nikdy neobejdou bez problémů.

Původní název Reykjavik-Rotterdam byl změněn na atraktivnější Contraband a začali se shánět i herci. A vypadá to dobře. V hlavních rolích by se totiž měli objevit Mark Wahlberg a Kate Beckinsale. Ten první to ob rok střídá a jednou zkouší akční roli a podruhé zase útok na Oscary. Uvidíme, jak to bude teď. Partnerkou mu má být Kate Beckinsale, která už nejspíš pochopila, že Underworld jí ke hvězdné kariéře nestačí, takže je nutné držet se slavnějších herců. Uvidíme, jestli její výlet do oblasti omrzlin druhého stupně (pokud tedy z ledového severu neudělá Hollywood něco jako americko-mexickou hranici) dopadne lépe než v případě nepovedeného thrilleru Bílá smrt.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace