Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #54 o Megan Fox a moči


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Proč nedává Megan Fox dýško, jak moc nebezpečný je Návrat do budoucnosti a na jakou výstavu si zajít v L. A.?  

Kooperační výplach KarlaR a Mr. Hlada

Dýško týdne

Megan Fox má možná kariéru v hájí, ale pořád má náročnému filmovému divákovi co nabídnout. V reklamě na džíny od Armaniho předvede všechny své herecké schopnosti a naznačí, že její vyhození z třetích Transformerů možná byla chyba. Náhradnice Rosie Huntington-Whiteley to bude mít zatraceně těžké.

Opalovačka týdne

Pokaždé, když Bono tleskne, umře jedna videopůjčovna. Shánět si filmy přes internet je dnes stejně běžné jako farmařit na Facebooku, v Americe ale možná přišli na to, jak nejzákeřnější síti světa nakopat pozadí. Už 3 500 nezávislých půjčoven se tam napůl změnilo v opalovací salón, v němž si můžete pořídit stejně zlatavé bříško, jaké má oblíbená sexbomba z předešlé reklamy. S šesti lůžky se prý dá zafinancovat 40% celého byznysu, a nové seagalovky v pohodě utáhnou zbytek. Tak kdy se toho dočkáme i u nás?

Pravda týdne

Návrat do budoucnosti je považován za vrchol filmů, ve kterých se cestuje časem a hrdinové se musí vypořádat s paradoxy s tím spojenými. A taky je to strašně zábavná komedie. Tedy byla, dokud se parta lidí nesešla v hospodě a nezjistila, že celá série je plná úchylů, šílenců a lidí, kteří mají takové problémy, že vedle nich vypadá Iveta Bartošová jako celkem příjemná holka.

Komiks týdne

Komiksová dvojka Calvin a Hobbes u nás sice není zatím tak známá jako třeba kocour Garfield, jejich humor má ale rozhodně něco do sebe a za oceánem jde o kultovní záležitost. Malý kluk a jeho plyšový tygr jsou jednoznační sympaťáci bojující proti učitelkám, sněhulákům a rodičům. A občas i proti Batmanovi se Supermanem.

Herečka týdne

Existují herci, kteří jednou zazáří, a pak už o nich nikdy nikdo neuslyší. Kdyby někým takovým byla Anne Sellors, nejspíš by ji to potěšilo. Její profil na IMDB je totiž v současnosti považován za to nejsmutnější, co může tahle databáze nabídnout. Objevila se sice ve slavném „nukleárním" filmu Threads, její role ale nepatřila mezi největší. "Dáma, která neudržela moč" je něco, co by ve své filmografii neobhájil nejspíš ani Jack Nicholson.

Interview týdne

Dnes tu máme Megan Fox rovnou dvakrát, ale určitě je to lepší, než tu mít dvakrát třeba Jaroslava Sypala. Tentokrát je tu desetiminutové interview z pořadu Red Band Trailer. Sem si oscarová scénáristka Diablo Cody, která pracovala s Megan Fox na nepovedeném Jennifer`s Body - Bacha, kouše!, zve známé osobnosti a nechává je plkat. Pokud tedy chcete vědět něco o tom, jak se bývalé hvězdě Transformerů žije v Hollywoodu, jaký měl na její život vliv Luke Perry a jak to má s médii, tak klikejte. Jestle ne, tak neklikejte.

Trailer týdne

Ačkoliv Počátek v redakci pravděpodobně nikdo nepovažuje za nejlepší film Christophera Nolana a někteří z nás své námitky vyslovují i dost hlasitě, o trailerech na film se hádat s nikým nemusíme. Jsou boží. A boží jsou i v okamžiku, kdy místo hudby řve do mikrofonu banda filmových geeků.

Výstava týdne

Pokud se teď náhodou motáte okolo Los Angeles a máte chvilku volna, skočte si na výstavu jménem The 3G Show. Skupina umělců se rozhodla složit hold popkultuře a filmům, které milovali ve svém dětství a které milují dodnes. A proč 3G? Protože dojde na Krotitele duchůGhostbusters, za mořem kultovní RošťákyGoonies a samozřejmě i na slavné potvory Gremlins.

   

Talk show týdne

Craig Ferguson je obrovský sympaťák a nejlepší skotský talk show moderátor. Jeho americká Late Late Show má všechno, co na českých obrazovkách tolik chybí, a málokdy to bylo vidět víc než tenhle čtvrtek. To se u Craiga zastavil William "Kirk" Shatner, jenž se ve většině talk show snaží jen toporně ujišťovat o svojí nenahraditelnosti. Tentokrát ale všechno nabralo úplně jiný směr a skvěle naladěný Shatner předvedl, že se pořád ještě umí rozjet tak, aby to bylo upřímné a zábavné. Za Craigovy vydatné pomoci převrátil celou show naruby, přetáhl všechny možné časové limity (nedostalo se ani na dalšího hosta) a ve finále s majitelem nejvíc cool hrnku na světě zašel tam, kam ještě nikdo před ním nezavítal...

Duel týdne

Tento výplach vzniká tak trochu za pochodu a v okamžiku počítání bodů (čtvrtek v noci) Underworld porážel Resident Evil na body, v neděli si to ale pro sichr přepočítejte. Dnes zkusíme něco trošku složitějšího. Který z komiků vám více sedí ve svých VÁŽNÝCH rolích? Jim Carrey v Muži na Měsíci a Truman Show nebo Adam Sandler v Opilých láskou a Volání o pomoc? A proč?

 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace