Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 36/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co chystá Darren Aronofsky, kdo si zahraje v další Mission: Impossible a co bude točit George Clooney?  

Mission: Impossible IV, která se nakonec pravděpodobně bude jmenovat úplně jinak, se vedle Toma Cruise objeví Jeremy Renner a Paula Patton. Joseph Gordon-Levitt a Scarlett Johansson si zahrají v novince Diablo Cody Breathers: A Zombie`s Last. Z hlavní hrdiny se stane nemrtvák a čekají ho kvůli tomu velké trable. Ve 3D hororu Transmission si Bob Hoskins, Jason Flemyn, Talulah Riley a možná i Willem Dafoe budou muset poradit s mimozemskou invazí. Viggo Mortensen si zase zahraje v argentinském thrilleru Everybody Has a Plan, kde se jako policajt začne vydávat za své mrtvé dvojče a budou z toho jenom trable.

Padouchem v thrilleru Drive bude Albert Brooks. Maria Bello a Stephen Dorff si zahrají ve filmu Carjacked, v němž se máma a její prcek stanou obětí zloděje, jenž jim vleze do auta a který je rozhodně nechce nechat jen tak jít. Ve filmu o mladé feťačce Yellow si zahrají Melanie Griffith, Luke Wilson, David Morse nebo Sienna Miller. Bryan Cranston, hvězda seriálu Breaking Bad, se chystá na film Greif Tourist. Zahraje si tu člověka posedlého sériovými vrahy a tahle posedlost se mu pravděpodobně trochu vymkne z rukou. Tvůrci nové Fantastické čtyřky by byli rádi, kdyby Bruce Willis nadaboval borce jménem The Thing. Hlavně aby sehnali schopného režiséra.

Oscarový scénárista Obvyklých podezřelých Christopher McQuarrie bude psát pro Angelinu Jolie remake britské minisérie Unforgiven o ženě, která strávila půl života za mřížemi a moc neví, co dělat na svobodě. Warneři údajně chystají nacpat dvě stě milionů dolarů do The Battle of Midway. Bude to 3D. George Clooney by zase mohl natočit politické drama Farragut North, v němž by si mohli zahrát Chris Pine, Paul Giamatti nebo Philip Seymour Hoffman. A Darren Aronofsky je údajně dalším kandidátem na režii druhého Wolverina.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace