Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se vydá na čtvrtou nemožnou misi?


ikona
KarelR
j. j. abramstom cruise
Tom Cruise si hledá kámoše. 

Čtvrtý díl Mission Impossible je blíž, než byste si mysleli. V kinech ho sice uvidíme až na konci příštího roku, už letos na podzim ale bude Ethan Hunt likvidovat padouchy naživo v ulicích Prahy. Vzhledem k blížícímu se natáčení (zažije comeback po patnácti letech přímo Kampa?) tak musí Brad Bird rychle doladit obsazení, které zatím zeje prázdnotou. Krom Cruise je potvrzen akorát Ving Rhames, a víme, že se jedná se Simonem Peggem, jenž by si mohl znovu střihnout počítačového machra Benjiho.

Kolem dalších rolí (a vlastně celé zápletky) je hrobové ticho, jistotou je jen premiérové odhalení Cruisova případného nástupce, kterého si ve filmu sám vycvičí. O tenhle part je samozřejmě velký zájem, Paramount proto vybírá pečlivě. Kandidáti? Již brzy se budou testovat tři mladí talenti, které nejspíš nepoznáte podle jmen, ani podle obličejů. Jde o Anthony Mackieho z letošní oscarovky Smrt čeká všude, Christophera Egana z vynikajícího seriálu Kings a Kevina Zegerse z jedné oblíbené epizody House, v níž byl ve třetí minutě málem usouložen k smrti svojí energickou přítelkyní.

Tihle pánové dostanou v případě úspěchu šanci na slušný kariérní posun, i prohra by jim ale mohla přinést jednu z dalších rolí ve filmu. Návrat Huntova týmu z trojky (Jonathan Rhys-Meyers, Maggie Q) totiž zřejmě nehrozí, pro nové tváře tak bude místa dost. Kterého z pánů byste v M:I:IV uvítali nejraději? A máte nějaká další přání ohledně obsazení?

P.S. Dám království a půl princezny za Cruiseova parťáka v podání Milese Fishera!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace