Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Fantasticky od začátku


ikona
Mr. Hlad
fantastic four
Jak by mohla vypadat nová Fantastická čtyřka?  

Fantastická čtyřka a její pokračování nejsou zrovna filmy, které by dělaly komiksovému subžánru dobré jméno. Může za to především rutinér Tim Story, který by dobrý film nejspíš nenatočil, ani kdyby tím měl pomoct nakrmit celou Afriku.

Ani jeden z dílů nijak zvlášť nevydělával, a tak dostal Story kopačky a byl konec. Ne ale na dlouho, protože dávat komiksovým hrdinům druhé šance je momentálně víc v módě než nosit nahlas zapnutou empétrojku na krku. Už před pár dny se začalo šeptat, že Foxové plánují film s pracovním názvem Fantastic Four Reborn a že nejsympatičtější hrdina z filmu The Thing bude kompletně digitální. Škoda, jestli si někdo zasloužil návrat, byl to právě Michael Chiklis (a samozřejmě cool Chris Evans), který si kamenného obra zahrál. Ale začaly se šířit drby i o dalších hercích.

Gumového génia jménem Mr. Fantastic by si prý mohl zahrát někdo z dvojice Adrien Brody a Jonathan Rhys Meyers. Ten první se poslední dobou snaží prorvat se do akčnějších filmů, ten druhý s akcí zklamal v Bez soucitu. Jeho manželka Sue Storm, která se umí zneviditelnit, by mohla dostat tvář Alice Eve nebo Amber Heard. A Kevin Pennington se ze seriálu 90210 by měl být novým Human Torchem. Nejsou to žádná velká jména, na jejichž filmy by lidé sháněli lístky týden předem, tak snad časem zjistíme, co je na těchto informacích pravdy. A vůbec, chce někdo další Fantastickou čtyřku?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace