Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 34/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co chystá Denzel Washington, jaké má plány Alexandre Aja a koho bude dabovat Seth Rogen? 

Už tak našlapané obsazení X-Men: First Class doplní Jason Flemyng (Azazel), Rose Byrne (Moira MacTaggert), Oliver Platt (The Man in Black), Zoe Kravitz (Angel) a January Jones (Emma Frost). Zoe Saldana dostane ve filmu Colombiana, v němž bude jako nájemná vražedkyně pátrat po vrahovi svých rodičů, spoluhráče v podobě Michaela Vartana ze seriálu Alias. Jamie Bell se připojil k Cillianu Murphymu a Thandie Newton v thrilleru The Retreat, v němž manželský pár zjistí, že zatímco zachraňoval své manželství na dovolenkovém ostrově, smrtelný virus vyvraždil většinu lidstva. Vedle Denzela Washingtona, jenž bude muset bojovat o život v programu svědků ve filmu Safe House, by se mohl jako tajný agent objevil Ryan Reynolds. Dalšími adepty jsou například Chris Pine, Shia LaBeouf, Chris Hemsworth nebo Sam Worthington.

Josh Brolin si pravděpodobně zahraje v novince Jasona Reitmana Young Adult. Bude dělat parťáka Charlize Theron. Kristen Bell čeká role maminky, která je ochotná v černé komedii Dancing of the Mirlitons udělat všechno, aby její dcerka uspěla jako baletka. I když na to nemá figuru. Josh Hartnett by mohl opět spojit síly s režisérem Paulem McGuiganem v thrilleru o cestování časem To Tomorrow. V romanci The Vow, v níž bude muset Channing Tatum znovu bojovat o svou manželku Rachel McAdams, která na něj v komatu zapomněla, si zahraje i Scott Speedman. Seth Rogen ohlásil další dabing, tentokrát namluví hlavního ducha v animáku Boo U, v němž se bude muset vrátit do duchařské školy a naučit se strašit. A Idris Elba oživí postavu psychologa Alexe Crosse, kterého si ve filmech Sběratel polibků a Jako pavouk zahrál Morgan Freeman.

Alexandre Aja za chvílí vypustí do kin svůj rybičkovský superkrvák Piranha 3-D a už kouká po dalším projektu. A vypadá to, že by jím mohl být sci-fi thriller Cobra Šlo by o adaptaci japonských komiksů, respektive seriálu z osmdesátých let, která je plná vesmírných pirátů a podobný veselých taškařic. A už teď Aja mluví o 3D. Režisér pokračování Saw Darren Lynn Bousman momentálně dělá na svém filmu Mother`s House, ale také už plánuje dopředu a chystá thriller 11 11 11. Jedenáctka je údajně číslo, které spojuje náš svět s nějakým cizím a čím častěji se objevuje, tím větší je pravděpodobnost, že se k nám dostanou nějací bubáci. Takže tak.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace