Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lord of War má nejlepší plakát


ikona
Cival
ice cubejim carreynicolas cageplakát
 

Ve filmovém zpravodajství se bohužel těžko dočkáme novinek, které by samy o sobě vyháněly tep daleko nad tabulkovou úroveň zdravého jedince, čemuž se snažíme průběžně čelit oddychovkami na informační dálnici. To abyste se z proudu indicií na téma kdo, s kým, jak, proč, po kolika plastikách a s jak dlouhým penisem natrvalo nepomátli (jen tak mimochodem, Tom Cruise naměřil... ale on se soudí i kvůli South Parku, radši ho nedrážděme). Veselé historky z natáčení vám sice ještě zhudebňovat nebudeme, ani referovat o domácích mazlíčcích hollywoodské smetánky, jen pozveme do úžasného světa filmových plakátů. Tak jako se MZ hnípe v trailerech a Káťa Hrachovcová v úchylkách českých celebrit, sbírají strojvůdci stránky IMPAwards.com plakáty na drtivou většinu soudobých i dávno minulých filmových hitů. Pochopitelně v tom nejsou sami, jenže pouze oni si přímo do názvu vytkli kritický barometr, který se vždy jednou za rok pořádně protočí.

Jak už tušíte z titulku, letošní jedničkou se pro Internet Movie Poster Awards stala deformovaná podobizna Nicolase Cage z Obchodníka se smrtí, jejíž tvůrci využili stejný nápad jako svého času autoři key-artu k Truman Show. Carreyho tvořily stovky políček z jeho televizního života, Cage sestává z kulek, za což se sluší výtvarnému oddělení přiznat body. To jsme se ale zastavili pouze u první z řady kategorií (teaser, nejděsivější, nejvtipnější, nejlepší slogan, nejlepší blockbuster, odpad atd.), které vám IMPAwards přehledně vybavilo nominacemi, odkazem na vítěze i souhrnem drtivé většiny letošních (a loňských, předloňských...) výtvorů z téhle průmyslovo-umělecké oblasti. Schválně zkuste zkonfrontovat váš vkus s názorem internetu a dejte vědět o svých favoritech. A pokud se ptáte, proč se vpravo kření zrovna divný výjev z Are We There Yet? klikňete si na laškovný (nejen my, zdá se, potřebujeme odlehčit) výpis cen „mimo soutěž“ s disciplínami rodu největší hlava anebo „nevěděl jsem, že Orlando Bloom hraje ve Svěrací kazajce“. Konečně se mj. dovtípíte, že Ice Cube je vlastně jen nedoceněnou vitrínou těch nejúchylnějších mimických stavů, které nabroušeným triplem X teprve počínají. Nebo jste snad někdy viděli takovýhle výraz? :-)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace