Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hledá se nový Arnold


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggersam worthington
Remake Komanda vypadá čím dál tím víc pravděpodobněji 

Máme tu teprve pondělí a Hollywood už nám dává pořádně zabrat. To, že se posledních několik let remakuje úplně všechno, z čeho by mohl koukat nějaký zisk, tu řešíme skoro stejně často jako úroveň frajerství Jasona Stathama. Některé věci se ale jednoduše nedělají.

Třeba remake akční klasiky Komando. Ne že by donedávna nejakčnější film na světě byl nějaké veledílo, ale když se na něj člověk po letech podívá, jasně vidí, že něco takového mohlo fungovat jen v osmdesátých letech a dnes by to bylo jednoduše k smíchu. Nejspíš si to ale nemyslí úplně všichni. Už před pár měsíci jsme informovali o tom, že novou verzi filmu, ve kterém se někdo bude pokoušet jít ve stopách současného kalifornského guvernéra, chystá režisér Street Kings David Ayer. Zatím jen píše scénář, ale i tak jsou práce na remaku dál, než by měly být.

A teď už se začalo dokonce šeptat o hercích. Zatím se sice pohybujeme v oblasti drbů a kachen, ale proč si nezačít dávat bacha už teď. Arnolda Schwarzeneggera by měl v remaku nahradit Sam Worthington. Nic proti němu, v Avatarovi byl fajn, čtvrtého Terminátora táhnul dopředu i v těch slabších momentech a v Souboji titánů ukázal, že naštvaného akčního řezníka zvládne. Komando je ale víc než jen obyčejný akční film a jestli Worthington na nabídku kývne, čeká ho od fanoušků originálu pěkná soda. Ayer sice tvrdí, že v jeho verzi bude John Matrix spoléhat spíš na taktiku a výcvik než na velké ráže, ale to je vlastně logické. Finále z původního Komanda si totiž dnes může dovolit „zopakovat“ jen Sly a jeho Expendables.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace