Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #49 o Expendables a krávách


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jak vypadají další mise Expendables? Co dělal Lando před Impérium vrací úder? A jaké počasí bude v Atlantě?  

Výplach u neutečete

Expendables týdne

Expendables: Postradatelní se nám v redakci líbili moc a myslím, že mluvím za všechny, že se na nich v kině ještě minimálně jednou objevíme. U téhle týmovky je ale faktem to, že první housle hrají Sly, Jason Statham a Jet Li. Ostatní vyhořelé akční hvězdy nebo bývalí sportovci jsou trochu v pozadí. Aby se ale nenudili, vymyslel pro ně Jimmy Kimmel úkol, který se náročností minimálně vyrovná likvidaci středoamerického diktátora a jeho armády. Dolph Lundgren, Randy Couture a Terry Crewes se ho však zhostili se ctí největších akčních machrů letošní filmové sezóny.

Počasí týdne

Michael Cera a Jason Schwartzman se posledních několik dnů snaží udělat hit z komiksové adaptace Scott Pilgrim vs. the World a objíždějí jednu televizní show za druhou. Někde vedou s moderátory normální rozhovory, někde musí odpovídat na idiotské otázky, které s filmem nemají vůbec nic společného a někdy... někdy prostě jen dělají bordel při předpovědi počasí. Jak bude v Atlantě se nedozvíte, ale zjistíte, že člověka může přejet autobus i uvnitř budovy televizního zpravodajství. Slunce v duši.

Lando týdne

George Lucas se pořád nemá k tomu, aby natočil (nebo radši aby nechal někoho natočit) další epizody Star Wars nebo alespoň ten hraný seriál, díky kterému by člověk mohl zapomenout na tu dementní kreslenou příšernost Clone Wars. Naštěstí jsou tu ale fandové, kteří se nebojí přijít s něčím kreativním. Třeba s trailerem na film Blackstar Warrior. Pokud vás tedy zajímalo, co dělal Lando Calrissian před tím, než předal Millenium Falcon Hanovi a jaká byla jeho pašerácká minulost, mrkněte na trailer. A pokud ne, tak taky. Kolik blaxploitation sci-fi jste v životě viděli?

Plakáty týdne

A zase něco, čím si můžete vyzdobit obývák. Mezi tvůrci filmových plakátů se pohybuje obrovská spousta schopných lidí. U těch, které vytvořil Bandon Schaefer, se ale nemusíte bát posměchu kamarádů. Tohle je totiž jak geekovská záležitost, tak i něco, co se dá bez větších problémů vydávat za umění. A nejen proto, že jde o postery k filmům Stanleyho Kubricka (a Stanleymu Kubrickovi se nikdo smát nebude).

Krávy týdne

Zoe Saldana i Kate Bosworth patří mezi herečky, na které se moc hezky kouká. Často se ale říká, že když příroda někde abnormálně přidala, musela někde ubrat. Jednoduše řečeno – čím hezčí, tím tupější. To je alespoň klišé, které naštěstí ve skutečnosti neplatí tak často, abychom si z toho museli dělat těžkou hlavu. Kdyby to ale někdo dotáhl do extrému, mohlo by to vypadat asi takhle

Kraťas týdne

Channing Tatum a Joseph Gordon-Levitt jsou herci, kterým by s trochou štěstí mohl za pár let patřit Hollywoodu. Už teď se jim nabídky na zajímavé role hrnou, ale i tak s nejspíš nudí, a proto se rozhodli natočit jeden tak trochu divný ale efektní kraťas s hodně dlouhým názvem Morgan and Destiny`s Eleventeenth Date: The Zeppelin Zoo.

Trailer týdne

Ještě si nejspíš chvilku počkáme, než uvidíme Marka Ruffala v roli Hulka, milovníci zelené destrukce ale mohou začít vyhlížet i bangladéšskou verzi. Je sice vidět, že v Asii nemají filmaři k dispozici tolik peněz, na druhou stranu to ale vyrovnávají nadšením, se kterým pracují. Nikde jinde na světě totiž nejspíš neuvidíte tak špatné triky, duel tanku s kolem a skupinu padouchů, která se snaží Bruci Bannerovi naplácat na holou za zvuků těch nejepičtějších chorálů.

Přehled týdne

Trilogie Návratů do budoucnosti je chytrá, zábavná, vtipná, dobře natočená, skvěle zahranáa brilantně napsaná. Pro někoho ale může být složitá. Především druhý díl se s nepozornými diváky moc nepáře a ztratit se v komplikovaných alternativních realitách je docela snadné. Pokud tedy nemáte jasno v tom, kdy co komu a jak Marty McFly udělal, tenhle diagram vám to snad vysvětlí.

Twitter týdne

David Fincher za pár měsíců vypustí do kina film o Facebooku The Social Network, už v minulém výplachu jste ale mohli najít parodii. Když může mít film Facebook, může ho mít i YouTube. A když ho může mít YouTube, může ho mít i Twitter. Pokud všechno půjde tak, jak má, v příštím výplachu uvidíte upoutávku na film s názvem MovieZone: The Origin.

Duel týdne

Minule jsme se ptali, jestli stojíte o to, aby se Mel Gibson vrátil po svých průšvizích do kin. A zaznělo víceméně jednoznačné ANO. Teď se podíváme trochu víc do minulosti. Zajímalo by nás, jestli vám Clint Eastwood sedí víc jako Dirty Harry nebo jako Blonďák z filmů Sergia Leoneho. A pochopitelně napište proč.

 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace