Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akce i bez postradatelných


ikona
Mr. Hlad
shia labeouf
U násilí a přestřelek nemusí být vždycky jen Sly 

Expendables: Postradatelní příští týden buď zachrání žánr velkých akčního filmu, nebo ho na pár let pohřbí. Vedle velkých blockbusterů plných přestřelek a rvaček se ale chystají i menší filmy, které by mohly fandy akce potěšit. Ať už vážně míněné, nebo prachsprostá béčka.

Do té první kategorie by se dal zařadit thriller Triple Line. Ten by měl být o skupině zkorumpovaných policistů, kteří si hodlají na důchod přivydělat jednou velkou loupeží. Problém ale nastane v okamžiku, kdy zjistí, že jeden z nich musí schytat kulku, aby se ostatní dostali bezpečně domů. A do toho se nikomu nechce. Okolo hlavní role momentálně krouží Shia LaBeouf, který by nejspíš rád světu ukázal, že umí i přiložit ruku k dílu a nejen utíkat před naštvanými roboty. Režie by se mohl chopit John Hillcoat, jenž má za sebou nedávnou Cestu nebo hodně drsný western Proposition.

Ale i v béčkových vodách se ději zajímavé věci. Scénář k filmu The Courier putuje Hollywoodem už pár let. Kdysi se okolo něho motali Brad Pitt a režisér Nebezpečné rychlosti Jan de Bont, nedávno se zase mluvilo o Adrienu Brodym a tvůrci Highlandera Russelu Mulcahym a teď to vypadá zase jinak. Kurýra, který převáží tajemnou obálku, po níž touží zkorumpovaní policisté i všichni gangsteři v okolí, by si měl zahrát Jeffey Dean Morgan. Ten se snaží v akčním žánru prosadit a zatím mu to celkem jde. Figuru má, charisma taky a jak ukázali Strážci nebo Losers, se samopalem v ruce vypadá cool. Teď jde o to, jak se k tématu postaví režisér Hany Abu-Assad, který má za sebou skvělé, ale na akční žánr přeci jenom až příliš vážné drama Ráj hned teď.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace