Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Herecká fronta na sci-fi


ikona
Mr. Hlad
alfonso cuaronandrew niccol
Kdo bude nesmrtelný a porve se s gravitací?  

Ještě před pár lety to vypadalo, že žánr science fiction je prakticky mrtvý. Naštěstí byl ale jen v komatu a dokázal se probrat. Konec konců máloco nakopne žánr tak jako avatarovské miliardy. A kutí se i pár ambicióznějších věcí.

Tím prvním je thriller Gravity, jenž bude režírovat vizuální mág Alfonso Cuarón. Celé to má být o kosmonautce, která jako jediná přežije vesmírnou nehodu, ale zůstane bez pomoci daleko od Země. Tam ji však čeká malá dcera, a tak se bude muset zatraceně snažit, aby se v bezpečí dostala domů. Už jsme psali o tom, že ve filmu se objeví Robert Downey Jr., teď ale začal Cuarón hledat i herečku pro hlavní roli. O Scarlett Johansson se nedávno v kuloárech už šeptalo, o hlavní roli se ale bude muset poprat s Blake Lively, o niž bude nejspíš po Green Lanternovi zájem. A údajně to zkoušela i Marion Cotillard. Samá zajímavá jména.

Herce už začíná shánět i Andrew Niccol. V jeho I`.m.mortal se podíváme do blízké budoucnosti, kde lidé dokáží zastavit stárnutí. Stojí to ale pár dolarů. Hlavní hrdina toužící po nesmrtelnosti se dostane k velké částce peněz a tím upoutá pozornost úřadů, kteří se rozhodnou pořádně si ho prověřit a unesou jeho přítelkyni. Být věčně mladý zkrátka nebude žádná sranda. Vedle již oznámených herců Justina Timberlaka a Amandy Seyfried by se mohl objevit i Cillian Murphy, což by bylo fajn. Oba projekty znějí zajímavě a stojí za nimi zatraceně talentovaní filmaři, tak snad nebudou při natáčení žádné potíže.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace