Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Green Lantern připraven na pokračování


ikona
st39.6
 

Fanouškům to bylo naznačeno už na Comic-conu: Warneři předběžně počítají s tím, že Green Lantern bude prvním dílem budoucí trilogie. Ano, velké plány mívá každý (taková trilogie Posledního vládce větru se zřejmě konat nebude a taky s ní Shyamalan strašil, že...), Warneři to se "zelenou svítilnou" ale očividně myslejí vážně. Nezůstali totiž u slov a přešli rovnou k činům, a tak známe jméno scenáristy druhého dílu už dnes, shodou okolností v den, kdy padla poslední klapka "jedničky". Jmenuje se Micheal Goldenberg, má za sebou Kontakt nebo pátého Pottera a Warneři si jeho podpisem na smlouvě připravují půdu pod nohama. Pokud totiž Green Lantern v kinech uspěje, budou s hotovým scénářem schopní rychle odstartovat produkci dvojky, která by se navíc mohla točit zároveň s trojkou. Pokud Ryan Reynolds dostatek diváků do kin nenaláká, nic se neděje - studio bude chudší o pár desítek tisíc, scénář skončí v sejfu a Reynolds rychle naskočí na Deadpoola. Jednoduché jako facka ;).

UPDATE: Objevila se první fotka Kilowoga, jednoho z Lanternových digitálních kámošů-kolegů. Pro porovanání - jeho comicsová podoba.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace